2016 óta az IKRON is MVP beszállító – PEAS Vállalatirányítási Rendszer

2016 óta az IKRON is MVP beszállító

A Modern Vállalkozások Programja azzal a céllal jött létre, hogy az informatikai fejlesztések által növelje a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességét, és hozzájáruljon a korszerű IT megoldások, eszközök beszerzéséhez.

A projekt arra törekszik, hogy segítse a vállalati digitalizációt olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek bevezetésével, melyek kiváltják a hagyományos papíralapú feladatvégzést, vagy a meglévő, korszerűtlenné vált informatikai megoldások cseréjét eredményezi.

Minősített szállítóként több mint 5 éve csatlakoztunk a “Vállalkozz digitálisan!” elnevezésű GINOP-3.2.1 Modern Vállalkozások Programjához, mellyel elsősorban a vidéki kis- és középvállalkozások számára kívánunk segítséget nyújtani teljes körű informatikai megoldásainkkal. A Vállalkozz digitálisan! projekt keretében kedvezményesen vásárolhatja meg a PEAS Vállalatirányítási Rendszert és kapcsolódó szolgáltatásainkat.

Több mint 60 pályázatos partneri együttműködést valósítottunk meg az elmúlt fejlesztési időszakokban. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a pályázatírástól a PEAS Vállalatirányítási Rendszer bevezetéséig. Segítünk a pályázat infokommunikációs dokumentációjának összeállításában és a projekt sikeres megvalósításában is!


Pályázzon velünk Ön is!


IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465