Miért jó a magyar ERP? – PEAS Vállalatirányítási Rendszer

Miért jó a magyar ERP?

Mi, magyarok szinte mindenből jobban szeretjük a külföldit, pedig a hazai szolgáltatók is számtalan jó megoldást kínálnak. A vállalatirányítási rendszer esetén viszont egyáltalán nem biztos, hogy a multinacionális szoftvercégek kínálatában talál ideális megoldást egy hazai kisvállalat. Egy multinacionális szoftverfejlesztő cég ritkán tud megfelelni a hazai számviteli és jogi követelményeknek.


Biztosan külföldi kell?

Az elmúlt években megfigyelhető, hogy a nemzetközi programozó cégek próbálnak nyitni a kis- és középvállalatok felé, sorra jelentetik meg az ő igényeikre szabott vállalatirányítási rendszer verziókat. Ezek azonban még mindig nem szolgálják ki teljeskörűen a KKV-k napi működését. Ha fontos szempont az, hogy az ERP megfeleljen a helyi sajátosságoknak, szabványoknak és jogszabályoknak, akkor kétségtelen, hogy egy magyar vállalatirányítási rendszer mellett érdemes dönteni. Márpedig ez egy olyan kritérium, amit egy magyar vállalkozás nem hagyhat figyelmen kívül, hiszen ha úgy tesz, komoly adóügyi és jogi problémái adódhatnak belőle. Ha egy magyar fejlesztésű szoftver bevezetése mellett döntünk, közvetlenül a fejlesztőnek vázolhatjuk fel az igényeinket és azonnali támogatást is kaphatunk.


Számtalan előnnyel jár egy magyar ERP használata

A magyar vállalatirányítási rendszerek nem csak olcsóbbak a nemzetközi rendszereknél, de ma már a magas szintű szakértelem és a zökkenőmentes együttműködés terén is versenybe tudnak szállni. Egy kisebb hazai cég nagyon rugalmas, akkor biztosít oktatást, amikor a megrendelő kéri, és minden feladatot igyekszik azonnal teljesíteni. A hazai megoldások egy része felzárkózik a nemzetközi szoftverfejlesztők termékeihez: automatizált, van lehetőség feladatkiosztásra, statisztikakészítésre és más rendszerekkel is integrálható.


Az IKRON Kft. által fejlesztett PEAS Vállalatirányítási Rendszer 100%-ban magyar fejlesztésű szoftver, kifejezetten a kis- és középvállalatok számára készült, megfelelve a magyar számviteli és jogi környezetnek. Minden ügyviteli területen támogatja a magyar KKV-k működését és képes kiszolgálni a cégspecifikus, egyedi igényeket is. Vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink pedig díjmentes támogatást nyújtanak a bevezetést megelőző folyamatokban is.

Akik a PEAS Vállalatirányítási Rendszert használják...

Nagyobbak. Kereskedők. Gyártók. Szolgáltatók...
  • PEAS referencia-Tensus
  • peas referencia optimum solar
  • mega-sped-peas referencia
  • Purák - Földgéptrans -PEAS referencia
  • Filantrop -PEAS referencia

IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465