Beszerzés – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PEAS logo


PEAS Vállalatirányítási Rendszer

TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS MODULCSOPORT

Beszerzés modul

A Beszerzés modul kezelhetővé teszi cége teljes beszerzési folyamatát az igény rögzítésétől egészen a termék átvételéig.

Beszerzési folyamatok

A beszerzési folyamat első lépése az igények rögzítése, ahol pontosan definiálhatja a beszerzendő terméket és annak megnevezését, valamint az igénylés okát. Ezen felül meghatározhatja az igényelt mennyiséget, annak becsült egységárát és az igénylés típusát is. A Cikk-kezelő modullal együttműködve cikkeket rendelhet a rögzített igényhez, a Feladatkezelő modul segítségével pedig feladatokat társíthat a beszerzési folyamathoz.

Árajánlatkérés

A PEAS Vállalatirányítási Rendszerben automatikusan generált e-mailek segítségével kérhet árajánlatokat a beszerzés során felvett igényekre, valamint az árajánlatokhoz dokumentumokat is csatolhat. Amennyiben már más forrásból rendelkezésére áll egy árajánlat, azt azonnal rögzítheti a rendszerben az igény pontos adataival együtt. A modul az árajánlatkéréseket áttekinthetően dokumentálja és lehetőséget biztosít az árajánlatok elektronikus adatcserével (EDI) történő kiküldésére is.

Engedélyezés

A beszerzést jóváhagyó személy elfogadhatja vagy elutasíthatja a meglévő árajánlatokat vagy további ajánlatokat kérhet be. A megrendelés akkor indítható el, ha a jóváhagyó személy az árajánlatot engedélyezte.

Megrendelés

A jóváhagyott árajánlatokból megrendeléseket indíthat kiválasztott partnerei felé. A rendelni kívánt mennyiséget felülbírálhatja vagy jóváhagyhatja, valamint a felületen a megrendelés végösszegéről is tájékozódhat.

Ellenőrzés és fizetés

Miután megérkezett a megrendelés, a modulban leellenőrizheti a szállítmány tételeit és mennyiségét. A számlák kifizetése engedélyhez kötött, ezáltal a fizetést a megfelelően teljesített megrendelések után indíthatja el.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

pontosan rögzíthető igények
árajánlatok kérése és kezelése
többszintű engedélyezés, fizetés
megrendelések kezelése
szállítmány ellenőrzés
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációPartnerkezelőPénzügyProjektkezelőRaktárkezelőSzámlázóCashflowSzervizEgyéb


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.

    INGYENES DEMO