PÉNZÜGYI MODULCSOPORT

Cash-flow modul

A Cash-flow modul segítségével előrejelezhető vállalkozása pénzügyi helyzete. A modullal átláthatóan követheti a cégét érintő pénzmozgásokat, és könnyedén elkészítheti a pénzügyi előrejelzéseket, kimutatásokat.

Jövőbeli pénzmozgások

A Cash-flow modul segítségével pontosan meghatározhatja vállalkozása várható bevételeit és kiadásait. A jövőbeli pénzmozgások kezelése során a rendszer olyan tételeket is beleszámol a kalkulációba, melyekről még tényleges számla nem készült, (pl. kiszámlázatlan folyamatos szolgáltatások díja) azonban várható kiadást jelentenek vállalkozása számára.

Integrált működés

A Cash-flow modul integráltan működik a Számlázó, Pénzügy és Cikk-kezelő modulokkal, ezáltal egy adatot csak egyszer szükséges rögzítenie a rendszerben. A tárolt adatok az említett modulok számára is elérhetővé válnak, így a vevő- és szállítói számlák, ígéretek, folyamatos szolgáltatások és egyéb fizetési kötelezettségek is felhasználhatók a pénzügyi tervezés során.

Cash-flow előrejelzés, kimutatások

A modullal jellemezhető és előre meghatározható cége pénzügyi helyzete és annak változásai. A cash-flow előrejelzéssel a várható pénzmozgások, a bevételek és kiadások is kezelhetők. A Cash-flow modul segítségével az előrejelzéseket elkészítheti napi, heti, kétheti vagy havi bontásban. Az előrejelzések táblázatos és grafikonos formában is megjelennek a rendszerben. A kimutatásban egyszerre szerepelnek a kiadások, a bevételek és az aktuális egyenleg.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

pénzügyi tervezés, előrejelzés
követhető pénzmozgások
pénzügyi kimutatások
jövőbeli bevétel- kiadáskezelés
egyszeri adatrögzítés
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.