Cash-flow – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PÉNZÜGYI MODULCSOPORT

Cash-flow modul

A Cash-flow modul segítségével előrejelezhető vállalkozása pénzügyi helyzete. A modullal átláthatóan követheti a cégét érintő pénzmozgásokat, és könnyedén elkészítheti a pénzügyi előrejelzéseket, kimutatásokat.

Jövőbeli pénzmozgások

A Cash-flow modul segítségével pontosan meghatározhatja vállalkozása várható bevételeit és kiadásait. A jövőbeli pénzmozgások kezelése során a rendszer olyan tételeket is beleszámol a kalkulációba, melyekről még tényleges számla nem készült, (pl. kiszámlázatlan folyamatos szolgáltatások díja) azonban várható kiadást jelentenek vállalkozása számára.

Integrált működés

A Cash-flow modul integráltan működik a Számlázó, Pénzügy és Cikk-kezelő modulokkal, ezáltal egy adatot csak egyszer szükséges rögzítenie a rendszerben. A tárolt adatok az említett modulok számára is elérhetővé válnak, így a vevő- és szállítói számlák, ígéretek, folyamatos szolgáltatások és egyéb fizetési kötelezettségek is felhasználhatók a pénzügyi tervezés során.

Cash-flow előrejelzés, kimutatások

A modullal jellemezhető és előre meghatározható cége pénzügyi helyzete és annak változásai. A cash-flow előrejelzéssel a várható pénzmozgások, a bevételek és kiadások is kezelhetők. A Cash-flow modul segítségével az előrejelzéseket elkészítheti napi, heti, kétheti vagy havi bontásban. Az előrejelzések táblázatos és grafikonos formában is megjelennek a rendszerben. A kimutatásban egyszerre szerepelnek a kiadások, a bevételek és az aktuális egyenleg.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

pénzügyi tervezés, előrejelzés
követhető pénzmozgások
pénzügyi kimutatások
jövőbeli bevétel- kiadáskezelés
egyszeri adatrögzítés
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.