Cikk-kezelő – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PEAS logo


PEAS Vállalatirányítási Rendszer

TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS MODULCSOPORT

Cikk-kezelő modul

A Cikk-kezelő modul termékei, valamint eseti és folyamatos szolgáltatásainak nyilvántartását, kezelését teszi lehetővé. A modullal a devizák, a főkönyvi számok és a jegyzékszámok is kezelhetők.

Törzsadatok

A cikkek a modul törzsadatai alapján teljeskörűen paraméterezhetők. A rendszerben törzsadatnak minősülnek a jegyzékszámok, a mértékegységek, a főkönyvi számok, az áfák, az időszakok és a kategóriák. A modulban az áfakulcsok időszaki változásainak kezelésére egy áfához több áfakulcs rendelhető, meghatározva, hogy mely időszakban melyik kulcs érvényes. A cikkeket kategóriák szerint csoportosíthatja, így könnyen átláthatóvá válik portfóliója. A modul a devizákat és az árfolyamokat is kezeli. A szoftver minden nap automatikusan tölti le az aktuális MNB középárfolyamokat, így azokat Önnek manuálisan nem szükséges rögzítenie. Az egyszerű azonosítás érdekében a cikkekhez korlátlan számú képet tölthet fel.

Árak, kedvezmények

A törzsadatokon kívül a cikkekhez árakat, kedvezményeket és felárakat is rendelhet. A cikk ármódosítóit a felárak és kedvezmények együtt alkotják, ezek jellegük alapján csoportosíthatók. A csomagok árazása a bennük foglalt tételek árától eltérően kezelhető. Partnerei számára pár kattintással kedvezményeket és felárakat állapíthat meg a rendszer segítségével.

Akciók, kampányok

Az időszaki adatok (árak, ármódosítók) használatával akciókat és kampányokat indíthat, melyek lejártakor automatikusan az eredeti ár lép érvénybe.

Előfizetés

A modulban az előfizetés jelleggel bíró cikkeit, vagyis a meghatározott időszakonként számlázandó cikkeit is kezelheti. Ezeknél a cikkeknél lehetősége van előrefizetési kedvezmények definiálására is.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

termékek, szolgáltatások nyilvántartása
devizák, árfolyamok kezelése
kedvezmények és felárak definiálása
akciók, kampányok indítása
előfizetés jellegű cikkek kezelése
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációPartnerkezelőPénzügyProjektkezelőRaktárkezelőSzámlázóCashflowSzervizEgyéb


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.

    INGYENES DEMO