Dokumentumkezelő – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
CRM MODULCSOPORT

Dokumentumkezelő modul

A Dokumentumkezelő modulban számos szempont alapján keresheti, csoportosíthatja vagy kivonatolhatja elektronikus dokumentumait.

Elektronikus nyilvántartás

A modulban iratait elektronikusan nyilván tarthatja és tárolhatja, valamint dokumentumait átláthatóan rendszerezheti. A Dokumentumkezelő modul segítségével Ön szabályozhatja cége dokumentumainak hozzáférhetőségét, megakadályozva ezzel az illetéktelen betekintéseket.

Tárolás és elérhetőség

A rendszer a dokumentumokat a szerverre menti le és a szerverről szolgálja ki az egyes munkaállomásokat, emiatt az adatvesztés nem jelent fenyegetést. Internet használatával Ön a teljes dokumentumtárat bárhonnan elérheti és megtekintheti.

Dokumentumok strukturálása

Dokumentumait többféleképpen strukturálhatja. A dokumentumtípus megadása során meghatározhatja a dokumentum fajtáját, valamint a korábban rögzített partnereihez rendelheti az iratokat. Kategóriák létrehozásával faszerkezetű mapparendszert alakíthat ki és az egyes kategóriákhoz (írási és/vagy olvasási) csoportokat kapcsolhat.

Keresés

A Dokumentumkezelő használata során a keresésnél számos paramétert (pl. megnevezés, eredeti név, dokumentumtípus, felöltés ideje, felöltő, kapcsolódó partner, kategória) állíthat be. A modul segítségével egyes dokumentumok (PDF, Word, Excel, ODT, TXT) tartalmára vagy a partnertörzsben a partnerekhez csatolt dokumentumokra is rákereshet.

Iktatás

Az iktatás funkció segítséget nyújt a dokumentumok hatékony és gyors visszakeresésében. Az iktatás fájlból vagy fájl nélkül is történhet, az iktatott irathoz a rendszer automatikusan iktatószámot rendel. A modulban külön kezelheti a ki- és bejövő dokumentumokat és megadhatja az iratok nevét és forrását is. A modul iktatórendszerként is támogatja ügyvitelét.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

elektronikus irattárolás, iktatás
szabályozható kezelési jogok
bárhonnan elérhető dokumentumok
többféle rendszerezési mód
komplex keresési beállítások
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.