Értékesítés – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PEAS logo


PEAS Vállalatirányítási Rendszer

CRM MODULCSOPORT

Értékesítés modul

Az Értékesítés modullal nyomon követheti teljes értékesítési folyamatát az ajánlatkérés rögzítésétől egészen a számlázásig. A modul használatával cége minden értékesítéssel kapcsolatos teendője átláthatóvá válik.

Ajánlatkérés/ajánlatadás

Az Értékesítés modul fogadja azokat az ajánlatkéréseket, amelyekkel ügyfelei megkeresik vállalkozását. Az árajánlatokat könnyedén létrehozhatja a modulban, ehhez csak néhány változó paramétert szükséges rögzítenie a rendszerben, így néhány kattintással komplex árajánlatot állíthat össze.

Megrendelések

A modullal megrendeléseket készíthet, valamint szállítóleveleket és teljesítési igazolásokat is kiállíthat. A rendszer hatékony használatát az integrált számlázás is segíti.

Értékesítés folyamata

A modul számos folyamattípust támogat, többek között az ügyfélszolgálat jellegű (gyors) és a projekt jellegű (hosszú teljesítésű) értékesítést is. A rendszerben áttekinthetően jelennek meg a kontakt személyek, valamint az értékesítések állapota is jól követhető. A modullal az értékesítésből származó bevételek beérkezésének ideje is meghatározható.

Sablonok

Az Értékesítés modulban az árajánlatok, szerződések, teljesítési igazolások megformázását és gyors összeállítását előre elkészített sablonok segítik. A sablonokból néhány kattintással egyedi dokumentumokat készíthet. A beépített sablonok cége kereskedelmi ügymenetét és szállítását is hatékonyan támogatják.

Feladatkezelő modul

A Feladatkezelő modulban az értékesítés lépéseiből feladatokat hozhat létre. A rendszerben az árajánlatadással, a teljesítéssel vagy a számlázással kapcsolatos teendőket az erre kijelölt munkatársának delegálhatja.

Dokumentumok

Az Értékesítés modul dokumentumaiból könnyedén másik dokumentumot hozhat létre. Az árajánlatból megrendelést, a megrendelésből pedig szerződést készíthet. A szerződésből szállítólevél és teljesítési igazolás is generálható.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

átlátható értékesítési folyamat
integrált számlázás, beépített sablonok
ajánlatok, megrendelések készítése
szállítólevelek, teljesítési igazolások kiállítása
több értékesítési folyamattípus
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációPartnerkezelőPénzügyProjektkezelőRaktárkezelőSzámlázóCashflowSzervizEgyéb


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.

    INGYENES DEMO