Eszközkezelő – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS MODULCSOPORT

Eszközkezelő modul

Az Eszközkezelő modul segítségével cége eszközparkjának teljes körű nyilvántartását valósíthatja meg. Eszközeit kategóriákba rendezheti, valamint gyártó- és tároló helyeket is kapcsolhat hozzájuk. A modul támogatja az alkatrész szintű tárolást és az eszközök kiadásának, visszavételezésének dokumentálását is. Az Eszközkezelő modul export funkciójával a könyvelői munka is megkönnyíthető.

Eszközkezelő modul működése

A modul vállalata eszközeiről minden lényeges információt (pl. név, típus, gyári szám, gyártó, gyártási év, beszerzéssel kapcsolatos információk) rögzít és tárol. Az eszközöket kategóriákba sorolhatja, valamint egyenként alkatrészeket is felvehet hozzájuk. Az alkatrészeknél szintén megadhat minden lényeges adatot és információt. A modulba feltöltheti a szállító- és garancialeveleket, valamint rögzítheti a beszerzési értéket és a vámtarifaszámot is. Az egyes eszközöket cikkekhez is rendelheti.

Eszközhasználat

A modullal pontos képet kaphat cége eszközeinek használatáról, nyomon követheti az eszközök volt és jelenlegi birtokosai, valamint a tárolás helyszínét is. A használati típusok megadásával előre definiálható, bővíthető és pontosítható a használat jellege.

Leltár

A leltár funkció segítségével eszköznyilvántartást vezethet. A modul listát készít a meglévő eszközeiről, így a hiányzó elemek könnyen észrevehetők. Az elveszett, majd megtalált eszközeit a leltár során rögzítheti.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

eszközpark-nyilvántartás
alkatrész-szintű tárolás
eszközkiadás,-visszavétel dokumentálása
export, leltár funkció
nyomon követhető eszközhasználat
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.