Feladatkezelő – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Feladatkezelő modul

A Feladatkezelő modul ellenőrizhetővé teszi munkafolyamatait és felgyorsítja belső kommunikációját, elősegítve ezáltal a határidők betartását.

Feladatkezelő modul működése

A Feladatkezelő modul az egyes feladatokat bejelentések formájában rögzíti és témák szerint csoportosítja. A modul lehetővé teszi a vállalati munkafolyamatok megfelelő strukturálását és eltérő jogosultságok kiosztását a felhasználóknak. Minden munkafolyamatot kizárólag azok követhetnek, akiknek az a rendszerben megengedett vagy szükséges. A feladatokat kizárólag az illetékes munkatársak számára jeleníti meg a rendszer.

Feladatok határideje és felelőse

A bejelentésekhez „felelős” és határidő társítható, valamint a feladatok stádiumát különböző állapotjelzések mutatják. A „felelős” a feladatot tovább delegálhatja, de a határidőre történő elvégzéséért továbbra is kezeskedik. A lejárt határidejű feladatokat feltűnő piros háromszöggel jelzi a rendszer.

Dokumentáció

A Feladatkezelő modulban - bármely hozzászóláshoz - tetszőleges számú dokumentum tölthető fel és ezek későbbi letöltése is megengedett. Ezáltal a dokumentum verziók változását nyomon követheti a rendszerben.

Értesítések

A Feladatkezelő a hozzászólásokról belső- és e-mailes értesítést is tud küldeni. A modulban beállítható, hogy a felhasználó pontosan mely projektekről és feladatokról szeretne tájékoztatást kapni.

Ügyfélkapu

Az ügyfélkapuba integrált, egyszerűsített feladatkezelő az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolattartásra szolgál. Az ügyfelek kizárólag a számukra engedélyezett tartalmakat tekinthetik meg.

Gyorskeresés és feladatok listázása

A rendszer gyorskeresési funkciójának köszönhetően egy kattintással listázhatja fontos feladatait, valamint a könnyebb visszakereshetőség érdekében könyvjelzőkkel láthatja el a bejelentéseket.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

téma szerint csoportosítható feladatok
több szintű jogosultságkezelés
felelősök, határidők meghatározása
kapcsolódó dokumentumok tárolása
ügyfélkapu alkalmazása,
gyorskeresés funkció

Kiegészítő plugin

1E-mail kommunikáció bejelentésben plugin
A Feladatkezelő modulban a bejelentések hozzászólásai e-mailben is kiküldhetők a plugin által a kiválasztott címzetteknek. A válaszként érkező e-mailek Témákhoz rendelhetők, ezáltal tartalmuk hozzászólásként megjelenik az adott bejelentésnél. A kiegészítő használatával egy felületen gyűjthető össze a témával kapcsolatos valamennyi információ, amely sokkal áttekinthetőbbé teszi az írásbeli kommunikációt. A plugin egyszerűsíti a kezelhetőséget is, hiszen nem szükséges belépni a PEAS Vállalatirányítási Rendszerbe, mivel a hozzászólások az e-mailben azonnal megtekinthetők és a levelezőrendszerből újak is beküldhetők.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.