MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Feladatkezelő modul

A Feladatkezelő modul ellenőrizhetővé teszi munkafolyamatait és felgyorsítja belső kommunikációját, elősegítve ezáltal a határidők betartását.

Feladatkezelő modul működése

A Feladatkezelő modul az egyes feladatokat bejelentések formájában rögzíti és témák szerint csoportosítja. A modul lehetővé teszi a vállalati munkafolyamatok megfelelő strukturálását és eltérő jogosultságok kiosztását a felhasználóknak. Minden munkafolyamatot kizárólag azok követhetnek, akiknek az a rendszerben megengedett vagy szükséges. A feladatokat kizárólag az illetékes munkatársak számára jeleníti meg a rendszer.

Feladatok határideje és felelőse

A bejelentésekhez „felelős” és határidő társítható, valamint a feladatok stádiumát különböző állapotjelzések mutatják. A „felelős” a feladatot tovább delegálhatja, de a határidőre történő elvégzéséért továbbra is kezeskedik. A lejárt határidejű feladatokat feltűnő piros háromszöggel jelzi a rendszer.

Dokumentáció

A Feladatkezelő modulban - bármely hozzászóláshoz - tetszőleges számú dokumentum tölthető fel és ezek későbbi letöltése is megengedett. Ezáltal a dokumentum verziók változását nyomon követheti a rendszerben.

Értesítések

A Feladatkezelő a hozzászólásokról belső- és e-mailes értesítést is tud küldeni. A modulban beállítható, hogy a felhasználó pontosan mely projektekről és feladatokról szeretne tájékoztatást kapni.

Ügyfélkapu

Az ügyfélkapuba integrált, egyszerűsített feladatkezelő az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolattartásra szolgál. Az ügyfelek kizárólag a számukra engedélyezett tartalmakat tekinthetik meg.

Gyorskeresés és feladatok listázása

A rendszer gyorskeresési funkciójának köszönhetően egy kattintással listázhatja fontos feladatait, valamint a könnyebb visszakereshetőség érdekében könyvjelzőkkel láthatja el a bejelentéseket.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

téma szerint csoportosítható feladatok
több szintű jogosultságkezelés
felelősök, határidők meghatározása
kapcsolódó dokumentumok tárolása
ügyfélkapu alkalmazása,
gyorskeresés funkció

Kiegészítő plugin

1E-mail kommunikáció bejelentésben plugin
A Feladatkezelő modulban a bejelentések hozzászólásai e-mailben is kiküldhetők a plugin által a kiválasztott címzetteknek. A válaszként érkező e-mailek Témákhoz rendelhetők, ezáltal tartalmuk hozzászólásként megjelenik az adott bejelentésnél. A kiegészítő használatával egy felületen gyűjthető össze a témával kapcsolatos valamennyi információ, amely sokkal áttekinthetőbbé teszi az írásbeli kommunikációt. A plugin egyszerűsíti a kezelhetőséget is, hiszen nem szükséges belépni a PEAS Vállalatirányítási Rendszerbe, mivel a hozzászólások az e-mailben azonnal megtekinthetők és a levelezőrendszerből újak is beküldhetők.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.