MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Gyártás modul

A Gyártás modul segítségével könnyedén megtervezheti és optimalizálhatja gyártási folyamatait. A modul lehetővé teszi a folyamatok követését, a gyártás során keletkező melléktermék számontartását, valamint a receptúrák összeállítását és kezelését is.

Automatizált gyártási folyamatok

A Gyártás modullal automatizálhatja és menedzselheti gyártási tevékenysége minden fázisát. A modullal az algyártási részfolyamatok is kezelhetők, így részletes képet kaphat gyártása aktuális helyzetéről.

Késztermék

A Gyártás modul jelzi, hogy milyen alapanyag-felhasználást igényel a gyártási folyamat során létrejövő késztermék, valamint, hogy mi került tényleges felhasználásra az előirányzott mennyiségből. A modul az eltérést regisztrálja, majd a felhasznált alapanyagok alapján újraszámolja a készletet. Műszakzárást követően a felhasznált alapanyagok lekerülnek a készletről, a késztermékek pedig megjelennek a Raktárkezelő modulban. A többszintű receptúrakezelés funkciónak köszönhetően nyomon követhető, hogy a késztermék alapanyagai milyen kisebb egységekből (félkész termékek) épülnek fel. A modul segítségével az önköltségi ár könnyen kalkulálható.

Melléktermék

A gyártás munkafázisai során keletkező melléktermékek anyagveszteséghez vezetnek. A modul nyilvántartja a képződő melléktermékeket, melyek később a Raktárkezelő modulban automatikusan készletre kerülnek.

Beszerzés modul

A Beszerzés modul a raktárkészletet figyelembe véve előrejelzi a beszerzési időt és meghatározza, hogy a gyártásnak mikor van szüksége egy adott alapanyagra. A Gyártás modul automatikusan kiszámolja és a Beszerzés modul felé kommunikálja a nyersanyagra és az erőforrásra vonatkozó kapacitást. A rendszer beszerzés típusú alapanyagokat és munkaerő típusú erőforrásokat is képes megkülönböztetni.

Bérezés, munkaidő

A Gyártás modullal nyilvántarthatja dolgozói munkaidejét, meghatározhatja a gyártási egységenkénti normatívákat és a teljesítményalapú bérezést. A modul lehetővé teszi bizonyos részfeladatok bérmunkára történő kiadását is.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

optimalizálható
gyártási folyamatok
követhető alapanyag-
felhasználás
többszintű receptúrakezelés
melléktermék-,
munkaidő nyilvántartás
alapanyag, erőforrás kalkuláció

Kiegészítő pluginek

1Gyártáselőkészítés plugin
A Gyártáselőkészítés plugin a Gyártás modul kiegészítő funkciójaként szolgál, melynek használatával könnyebbé válik a készletek kezelése. Az összeállítási útmutató anyagjegyzéke alapján lehetőség nyílik a beépülő elemeket kigyűjteni a kiválasztott cikk megadott sorozatszámára. A készletnyilvántartással naprakész információ kapható a gyártáshoz szükséges alapanyagok készletének alakulásáról, illetve rendelkezésre állásáról. A plugin tartalmazza továbbá a készlet szedési listát is, melynek segítségével előkészíthetők a gyártáshoz szükséges alapanyagok.
2Gyártásindítás ajánlatból plugin
Az Értékesítés modul kiegészíthető a „Gyártás” típussal, melynek következtében az értékesítés összeköthető/ összekötésre kerül a Gyártás modullal. Az ilyen típusú értékesítések indításakor az érintett tételek gyártási folyamata azonnal megkezdődik, így a munkafolyamat jelentősen gyorsítható.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.