Házipénztár – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PÉNZÜGYI MODULCSOPORT

Házipénztár modul

A Házipénztár modul hatékony, megbízható és automatizált rendszerben kezeli cége pénzmozgásait.
A modulban gyorsan és egyszerűen készíthet pénztárbizonylatokat és pénztárjelentéseket.

A Házipénztár modul funkciói

A modulban rendezett és átlátható pénzügyi háttér biztosítja a pénzforgalom követhetőségét, az ügyvitel segítségével rendszerezett a számlák és bizonylatok dokumentálása. A számviteli ügyintézés során a pénztárbizonylatokhoz és a pénztárjelentésekhez tartozó egyenlegek teljes mértékben átláthatók.

Pénztár

A modul nyilvántartja pénztárai egyenlegét és a pénztárain keresztül történő ki- és befizetéseit. A Házipénztár modul rögzíti a vevő- és szállítói számlák készpénzes kiegyenlítését is. A rendszer korlátlan számú forint- és valutapénztárt kezel, és a készpénzállományt folyamatosan nyomon követi. Minden záráskor időszaki pénztárjelentés készül az adott pénztár forgalmáról, mely a legutóbbi zárás óta történt tranzakciókat tárolja.

Pénztárosok

Pénztáraihoz pénztárosokat rendelhet. Egy pénztáros egyszerre csak egy adott pénztárt kezelhet, mindenki más csak megtekintheti azt, így a felelősség egyértelműsíthető a rendszerben. A pénztáros nyithatja és zárhatja a pénztárat, és időszaki pénztárjelentéseket is készíthet.

Pénztárbizonylat

A modul a tranzakciókról bizonylatot készít és azokat archiválja. A pénzügyi mozgásokról bevételi és kiadási bizonylatokat készíthet, melyeket másolhat és nyomtathat is. A bizonylatok között szűrés is lehetséges.

Kiegyenlítés

Kiadási pénztárbizonylat kiállítása esetén a túlfizetéses számlák kiegyenlítését a „Visszafizetés” funkció használatával végezheti el. A kiegyenlítés során elkészülnek a bevételi és kiadási bizonylatok, valamint a számlák is rendezetté válnak.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

pénztár-
bizonylatok, jelentések
átlátható pénzügyi háttér
pénztárkezelés,
pénztáros funkció
számla kiegyenlítés
pénztárbizonylat készítés

Kiegészítő pluginek

1Több cég kezelése plugin
A plugin segítségével a saját cég telephelyeként felrögzíthetők a PEAS-ben kezelendő további saját cégeink. Az így létrehozott cégprofilokhoz lehetőség nyílik külön technikai felhasználók rögzítésére a számlák elkülönítése érdekében. A számlázáson túl a raktárak is hozzárendelhetők egy-egy telephelyhez, így a raktárkészletek is elkülönülnek egymástól. A házipénztári bizonylatok kiállításakor a házipénztáron túl megadható az azt kiállító cég is.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.