Házipénztár – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PÉNZÜGYI MODULCSOPORT

Házipénztár modul

A Házipénztár modul hatékony, megbízható és automatizált rendszerben kezeli cége pénzmozgásait.
A modulban gyorsan és egyszerűen készíthet pénztárbizonylatokat és pénztárjelentéseket.

A Házipénztár modul funkciói

A modulban rendezett és átlátható pénzügyi háttér biztosítja a pénzforgalom követhetőségét, az ügyvitel segítségével rendszerezett a számlák és bizonylatok dokumentálása. A számviteli ügyintézés során a pénztárbizonylatokhoz és a pénztárjelentésekhez tartozó egyenlegek teljes mértékben átláthatók.

Pénztár

A modul nyilvántartja pénztárai egyenlegét és a pénztárain keresztül történő ki- és befizetéseit. A Házipénztár modul rögzíti a vevő- és szállítói számlák készpénzes kiegyenlítését is. A rendszer korlátlan számú forint- és valutapénztárt kezel, és a készpénzállományt folyamatosan nyomon követi. Minden záráskor időszaki pénztárjelentés készül az adott pénztár forgalmáról, mely a legutóbbi zárás óta történt tranzakciókat tárolja.

Pénztárosok

Pénztáraihoz pénztárosokat rendelhet. Egy pénztáros egyszerre csak egy adott pénztárt kezelhet, mindenki más csak megtekintheti azt, így a felelősség egyértelműsíthető a rendszerben. A pénztáros nyithatja és zárhatja a pénztárat, és időszaki pénztárjelentéseket is készíthet.

Pénztárbizonylat

A modul a tranzakciókról bizonylatot készít és azokat archiválja. A pénzügyi mozgásokról bevételi és kiadási bizonylatokat készíthet, melyeket másolhat és nyomtathat is. A bizonylatok között szűrés is lehetséges.

Kiegyenlítés

Kiadási pénztárbizonylat kiállítása esetén a túlfizetéses számlák kiegyenlítését a „Visszafizetés” funkció használatával végezheti el. A kiegyenlítés során elkészülnek a bevételi és kiadási bizonylatok, valamint a számlák is rendezetté válnak.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

pénztár-
bizonylatok, jelentések
átlátható pénzügyi háttér
pénztárkezelés,
pénztáros funkció
számla kiegyenlítés
pénztárbizonylat készítés

Kiegészítő pluginek

1Több cég kezelése plugin
A plugin segítségével a saját cég telephelyeként felrögzíthetők a PEAS-ben kezelendő további saját cégeink. Az így létrehozott cégprofilokhoz lehetőség nyílik külön technikai felhasználók rögzítésére a számlák elkülönítése érdekében. A számlázáson túl a raktárak is hozzárendelhetők egy-egy telephelyhez, így a raktárkészletek is elkülönülnek egymástól. A házipénztári bizonylatok kiállításakor a házipénztáron túl megadható az azt kiállító cég is.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.