MENEDZSMENT MODULCSOPORT

HR modul

A HR modul segítségével elektronikus formában tarthatja nyilván a dolgozók jelenléti íveit, a munkavállalók könnyedén rögzíthetik munkaidejüket, szabadságaikat. A modullal lekérdezheti a munkavállalói teendőket, pozíciókat és akár leegyszerűsítheti a béren kívüli juttatások kezelését is.

Munkavállalók és munkakörök

A HR modulnak köszönhetően a munkakörök egységesíthetők és a munkavállalói felelősségi körök könnyen nyomon követhetők. A munkavállalókhoz feladatokat rendelhet és munkaköri leírások csatolhat. A modult könnyedén összehangolhatja kártyás beléptetőrendszerével.

Szabadságolás

A HR modullal a felettesek közvetlen beosztottjaik szabadság igényeit engedélyezhetik. A rendszerben feltüntethető a munkavállaló adott évre járó szabadságkerete, valamint az államilag kiadott munkaszünetek és az áthelyezett munkanapok is rögzíthetők. A HR modul segítségével heti bontásban listázhatja munkavállalói jelenlétét, eltávját vagy szabadságait.

Munkaórák és kimutatások

A HR modulban a kimutatások fül alatt projektekre bontva találhatja meg a munkavállalói által rögzített szabadságokat és munkaórákat. A modul a ledolgozott (havi, éves) és a kötelező óraszámról is tájékoztatást nyújt Önnek.

A bérszámfejtéshez szükséges adatokat néhány kattintással lekérheti a rendszerből, valamint összesítést is exportálhat a szabadság listával együtt.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

átlátható munkaügyi szűrések, listák
béren kívüli juttatások kezelése
munka-és felelősségi körök követése
csatolható feladatok, munkaköri leírások
kártyás beléptetőrendszerrel összehangolható kimutatások

Kiegészítő plugin

1Beléptetőrendszer plugin
A Beléptetőrendszer plugin a HR modullal van összeköttetésben. A plugin használatával a redszerbe való belépések és kilépések naplózásra kerülnek. A plugin tartalmaz egy ellenőrző funkciót is, ez a gyanús jelenlétek ellenőrzése. Ez a funkció a beléptetőrendszer be és kilépési adatait veti össze, a HR jelenlétek időpontjával. A plugin összeköthető külső beléptető rendszerek fizikai eszközeivel, amik a munkatárs azonosítására alkalmas adatokat és az esemény időpontját továbbítják.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.