HR – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
MENEDZSMENT MODULCSOPORT

HR modul

A HR modul segítségével elektronikus formában tarthatja nyilván a dolgozók jelenléti íveit, a munkavállalók könnyedén rögzíthetik munkaidejüket, szabadságaikat. A modullal lekérdezheti a munkavállalói teendőket, pozíciókat és akár leegyszerűsítheti a béren kívüli juttatások kezelését is.

Munkavállalók és munkakörök

A HR modulnak köszönhetően a munkakörök egységesíthetők és a munkavállalói felelősségi körök könnyen nyomon követhetők. A munkavállalókhoz feladatokat rendelhet és munkaköri leírások csatolhat. A modult könnyedén összehangolhatja kártyás beléptetőrendszerével.

Szabadságolás

A HR modullal a felettesek közvetlen beosztottjaik szabadság igényeit engedélyezhetik. A rendszerben feltüntethető a munkavállaló adott évre járó szabadságkerete, valamint az államilag kiadott munkaszünetek és az áthelyezett munkanapok is rögzíthetők. A HR modul segítségével heti bontásban listázhatja munkavállalói jelenlétét, eltávját vagy szabadságait.

Munkaórák és kimutatások

A HR modulban a kimutatások fül alatt projektekre bontva találhatja meg a munkavállalói által rögzített szabadságokat és munkaórákat. A modul a ledolgozott (havi, éves) és a kötelező óraszámról is tájékoztatást nyújt Önnek.

A bérszámfejtéshez szükséges adatokat néhány kattintással lekérheti a rendszerből, valamint összesítést is exportálhat a szabadság listával együtt.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

átlátható munkaügyi szűrések, listák
béren kívüli juttatások kezelése
munka-és felelősségi körök követése
csatolható feladatok, munkaköri leírások
kártyás beléptetőrendszerrel összehangolható kimutatások

Kiegészítő plugin

1Beléptetőrendszer plugin
A Beléptetőrendszer plugin a HR modullal van összeköttetésben. A plugin használatával a redszerbe való belépések és kilépések naplózásra kerülnek. A plugin tartalmaz egy ellenőrző funkciót is, ez a gyanús jelenlétek ellenőrzése. Ez a funkció a beléptetőrendszer be és kilépési adatait veti össze, a HR jelenlétek időpontjával. A plugin összeköthető külső beléptető rendszerek fizikai eszközeivel, amik a munkatárs azonosítására alkalmas adatokat és az esemény időpontját továbbítják.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.