Kamara – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Kamara modul

A modul a PEAS Vállalatirányítási Rendszert kiegészítve elősegíti a kamarai tagok regisztrációját és a kamarai tagok nyilvántartását. Lehetővé teszi a tagdíjak számlázását, és számos egyéb funkcióval könnyíti meg a felhasználók munkáját.

Nyilvántartás

A modul segítségével nyilvántarthatók azok a partnerek, akik Kamarai tagként regisztrálnak, illetve akiknek nincs, vagy megszűnt a tagsága. Ugyancsak nyilvántarthatók a regisztrált vállalkozások. A partnerekről, vállalkozásokról minden szükséges törzsadat és regisztrációs adat rögzíthető és kinyerhető.

Tagdíjkezelés

A modul kezeli a különböző tagdíjakkal kapcsolatos nyilvántartásokat és automatizálja a számlák kiállítását. Cégre szabható, egyéni kalkulációk generálhatók az adatlapok alapján. A Kamara modul az éves/féléves tagdíj kalkulációkat időarányosan kezeli. A tagdíj adatok kedvezménymegadási lehetőségekkel egészíthetők ki.

Statisztikák

A modul többrétű befizetési statisztika elkészítését valósítja meg. A tagdíjhátralékra vonatkozó információk egy gombnyomással előállíthatók. Részletes statisztikai adatokat kaphatunk, tevékenység szerinti adatok kinyerésével.

Igazolások

A modul segítségével kiadhatók a különböző igazolások és tagkártyák, melyek a rendszerben rögzített adatok alapján aktuális információtartammal bírnak, figyelembe véve a partner befizetéseit és a tagnyilvántartás aktuális állapotát.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

tagok/tagdíjak nyilvántartása
átlátható tagdíjszámítási rendszer
integrált dokumentum-nyilvántartás
tömeges elektronikus számlakiállítási lehetőség
törzsadat importálás külső rendszerekből
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.