Kamara – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Kamara modul

A modul a PEAS Vállalatirányítási Rendszert kiegészítve elősegíti a kamarai tagok regisztrációját és a kamarai tagok nyilvántartását. Lehetővé teszi a tagdíjak számlázását, és számos egyéb funkcióval könnyíti meg a felhasználók munkáját.

Nyilvántartás

A modul segítségével nyilvántarthatók azok a partnerek, akik Kamarai tagként regisztrálnak, illetve akiknek nincs, vagy megszűnt a tagsága. Ugyancsak nyilvántarthatók a regisztrált vállalkozások. A partnerekről, vállalkozásokról minden szükséges törzsadat és regisztrációs adat rögzíthető és kinyerhető.

Tagdíjkezelés

A modul kezeli a különböző tagdíjakkal kapcsolatos nyilvántartásokat és automatizálja a számlák kiállítását. Cégre szabható, egyéni kalkulációk generálhatók az adatlapok alapján. A Kamara modul az éves/féléves tagdíj kalkulációkat időarányosan kezeli. A tagdíj adatok kedvezménymegadási lehetőségekkel egészíthetők ki.

Statisztikák

A modul többrétű befizetési statisztika elkészítését valósítja meg. A tagdíjhátralékra vonatkozó információk egy gombnyomással előállíthatók. Részletes statisztikai adatokat kaphatunk, tevékenység szerinti adatok kinyerésével.

Igazolások

A modul segítségével kiadhatók a különböző igazolások és tagkártyák, melyek a rendszerben rögzített adatok alapján aktuális információtartammal bírnak, figyelembe véve a partner befizetéseit és a tagnyilvántartás aktuális állapotát.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

tagok/tagdíjak nyilvántartása
átlátható tagdíjszámítási rendszer
integrált dokumentum-nyilvántartás
tömeges elektronikus számlakiállítási lehetőség
törzsadat importálás külső rendszerekből
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.