Kommunikáció – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
CRM MODULCSOPORT

Kommunikációs modul

A Kommunikációs modul segítségével egyszerűen szerkesztheti és küldheti ki hírleveleit meglévő vagy leendő ügyfelei számára, illetve könnyedén kommunikálhat a rendszert használó partnereivel és munkatársaival.

Hírlevelek

A Kommunikáció modul a hírlevelek megírásához szövegszerkesztő alkalmazást és formázási lehetőségeket biztosít. A modul segítségével képeket is illeszthet a hírlevelekbe. A rendszerben makrókat (címzett neve, e-mail címe stb.) használhat, melyek helyére mindig a megfelelő hivatkozott szöveg kerül. A levélben leiratkozási link található, ezáltal ügyfelei bármikor leiratkozhatnak a hírlevélről.

Sablonok

A modulban egyszerűen hozhat létre új hírleveleket előre formázott sablonok segítségével. A levél formáját a sablon meghatározza, így csak a tartalmat szükséges szerkesztenie.

Címzett csoportok

A címzetteket adott paraméterek alapján csoportokba rendezheti. A hírlevél kiküldése előtt a címzett csoport könnyedén kiválasztható.

Időzített levélküldés

A Kommunikációs modul lehetőséget biztosít a levelek időzített kiküldésére. A modul az e-mailek kiküldését kisebb csomagokban végzi el, így a leveleket nem minősíti spam-nek az internetes biztonsági szűrő. A kiküldött levéllel kapcsolatos információkról (küldés sikeressége, megnyitási arány) a küldési naplóból tájékozódhat.

Közérdekű üzenetek

A modulból közérdekű üzeneteket is küldhet. A közérdekű üzeneteket kizárólag a rendszerben regisztrált partnerei kaphatják meg. Ezekről az üzenetekről nem lehet leiratkozni. A funkció segítségével fontos és sürgős értesítések, közlemények továbbíthatók.

hírlevél küldése
előre formázott sablonok
címzett csoportok
küldési napló
közérdekű üzenetek funkció
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.