Kommunikáció – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
CRM MODULCSOPORT

Kommunikációs modul

A Kommunikációs modul segítségével egyszerűen szerkesztheti és küldheti ki hírleveleit meglévő vagy leendő ügyfelei számára, illetve könnyedén kommunikálhat a rendszert használó partnereivel és munkatársaival.

Hírlevelek

A Kommunikáció modul a hírlevelek megírásához szövegszerkesztő alkalmazást és formázási lehetőségeket biztosít. A modul segítségével képeket is illeszthet a hírlevelekbe. A rendszerben makrókat (címzett neve, e-mail címe stb.) használhat, melyek helyére mindig a megfelelő hivatkozott szöveg kerül. A levélben leiratkozási link található, ezáltal ügyfelei bármikor leiratkozhatnak a hírlevélről.

Sablonok

A modulban egyszerűen hozhat létre új hírleveleket előre formázott sablonok segítségével. A levél formáját a sablon meghatározza, így csak a tartalmat szükséges szerkesztenie.

Címzett csoportok

A címzetteket adott paraméterek alapján csoportokba rendezheti. A hírlevél kiküldése előtt a címzett csoport könnyedén kiválasztható.

Időzített levélküldés

A Kommunikációs modul lehetőséget biztosít a levelek időzített kiküldésére. A modul az e-mailek kiküldését kisebb csomagokban végzi el, így a leveleket nem minősíti spam-nek az internetes biztonsági szűrő. A kiküldött levéllel kapcsolatos információkról (küldés sikeressége, megnyitási arány) a küldési naplóból tájékozódhat.

Közérdekű üzenetek

A modulból közérdekű üzeneteket is küldhet. A közérdekű üzeneteket kizárólag a rendszerben regisztrált partnerei kaphatják meg. Ezekről az üzenetekről nem lehet leiratkozni. A funkció segítségével fontos és sürgős értesítések, közlemények továbbíthatók.

hírlevél küldése
előre formázott sablonok
címzett csoportok
küldési napló
közérdekű üzenetek funkció
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.