Kontrolling – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PÉNZÜGYI MODULCSOPORT

Kontrolling modul

A Kontrolling modul segítségével elemezheti a múltbeli bevételeit és kiadásait, valamint csoportosíthatja azokat különböző szempontok, azaz a dimenziók alapján.

Dimenzionálás

A dimenzionálás a PEAS Vállalatirányítási Rendszer Cikk-kezelő, Eszközkezelő, Számlázó és Pénzügy moduljában is használható kategorizálási módszer.

Karbantartás

Egy helyen kezelheti a hibásan vagy hiányosan kategorizált szállítói és vevőszámláit. A rendszer az általa összegyűjtött számlák listájából könnyedén átnavigálja Önt a Pénzügyi modulban található számla részleteihez, ahol lehetősége van ezen bizonylatok tételeinek megfelelő dimenzionálására.

Vevőszámlák és szállítói számlák lekérdezése

A kiállított és dimenzionált vevőszámláiról teljesen egyedi kimutatást készíthet, melyet a rendszerből Excel táblázatba is exportálhat. A kimutatásban szereplő adatokat Ön határozhatja meg a kiválasztott szempontok alapján, majd ezeket tovább szűkítheti a könnyen kezelhető szűrők segítségével. A kimutatásban összegzésre kerülnek a bontások értékei is.

Összesítő kimutatás

Egy vagy két dimenzió szerint táblázatban összesítheti eredményeit, amelyeket szintén tovább szűkíthet az itt található szűrők segítségével.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

dimenziók nélkül rögzített számlák lekérdezése
dimenziók rögzítése
múltbeli bevételek és kiadások elemzése
összesítő kimutatások készítése

Kiegészítő plugin

1REST API plugin
A REST API plugin célja, hogy lehetővé tegye a PEAS Vállalatirányítási Rendszer külsős rendszerekkel történő kétirányú adatcseréjét. A REST API-t elérő kliens a Partnerkezelő modulban hozható létre, amely a szükséges modulban egyszerűen beállítható. Ilyen lehet például a webáruház kliens integrálása a Cikk-kezelő modullal, mely a termék adatainak frissítését kezeli. A plugin kiterjedt kontrolling adatkinyerési lehetőséget is kínál, többek között pénzügyi, feladatkezelési és projektkezelési területen.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.