Könyvelés – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PÉNZÜGYI MODULCSOPORT

Könyvelés modul

A Könyvelés modullal a számlák, az értékcsökkenés és a pénzügyi mozgások integráltan, közvetlenül könyvelhetők.

Törzsadatok kezelése

A főkönyvi tükör, az áfa kódok, könyvelési naplók, beszámoló sablonok egyedileg szerkeszthetők és évek között importálhatók.

Vevő- és szállítói számlák

A rendszerben a vevőszámlákat automatikusan, számlatípusonként kontírozhatja. A számlázási lehetőséget több telephelyhez is beállíthatja. Szállítói számlák esetén a tételekhez szövegtörzset rendelhet, a háttérben a beállított főkönyvi számlákat és áfa kódokat is rögzítheti. A szállítói számlákat a könyvelésbe számlatípusonként emelheti át. A készpénzes számlákat pénztáranként külön is kezelheti. A rendszerben egyedi ellenőrzésre is lehetősége nyílik.

Pénzügyi mozgások

A pénztári- és a banki mozgások - rögzítést követően - importtal átemelhetők. Egyéb pénzügyi műveletekhez szövegtörzs áll rendelkezésére, mely a háttérben a megfelelő főkönyvi számokat is beállítja.

Devizás pénzmozgások rögzítését követően időszakonként az árfolyam-különbözetek automatikusan elszámolhatók. A rendszer a csúsztatott átlagár és a FIFO kezelést is támogatja. A modullal az MNB adatok automatikusan frissíthetők a kiválasztott devizanemekre.

Kontrolling

A Kontrolling modullal együttműködve a szabadon meghatározott dimenziók és korlátlan számú feltétel alapján a tételek is rendezhetők. A dimenziókat rögzítheti a számlázásban, a pénzügyben, valamint a könyvelésben tovább módosíthatja azokat.

Adatkezelés

A modulban a rendszeren kívül rögzített adatok is importálhatók és könyvelhetők. A lekérdezett adatok, a tetszőlegesen szűrt listák vagy a főkönyvi kartonok XLSX formátumban exportálhatók a rendszerből.

Lekérdezések

A modulban főkönyvi kartonok, főkönyvi kivonat, áfa kimutatások, tételes listák, korosított listák és egyedi listák is szerkeszthetők, menthetők. A Könyvelés modul biztosítja a NAV ÁNYK rendszer felé a normál és arányosított áfa automatikus feladását és a NAV online adatszolgáltatási kötelezettségének is megfelel.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

vevő-, szállítói számlák kezelése
pénzmozgások rögzítése
kontrolling, listák kezelése
adatkezelés funkció
NAV lekérdezések

Kiegészítő pluginek

1ELÁBÉ plugin
Az ELÁBÉ plugin segítségével a PEAS Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő moduljában lehetőség nyílik ELÁBÉ kimutatás lekérésre, amellyel az eladott áruk beszerzési értékét láthatjuk összegezve az általunk megadott időszakban. A kimutatás lekérhető kategóriánként, valamint dimenziónkénti csoportosítás is lehetséges. A kimutatás excel táblázatba is exportálható.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.