Könyvelés – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PÉNZÜGYI MODULCSOPORT

Könyvelés modul

A Könyvelés modullal a számlák, az értékcsökkenés és a pénzügyi mozgások integráltan, közvetlenül könyvelhetők.

Törzsadatok kezelése

A főkönyvi tükör, az áfa kódok, könyvelési naplók, beszámoló sablonok egyedileg szerkeszthetők és évek között importálhatók.

Vevő- és szállítói számlák

A rendszerben a vevőszámlákat automatikusan, számlatípusonként kontírozhatja. A számlázási lehetőséget több telephelyhez is beállíthatja. Szállítói számlák esetén a tételekhez szövegtörzset rendelhet, a háttérben a beállított főkönyvi számlákat és áfa kódokat is rögzítheti. A szállítói számlákat a könyvelésbe számlatípusonként emelheti át. A készpénzes számlákat pénztáranként külön is kezelheti. A rendszerben egyedi ellenőrzésre is lehetősége nyílik.

Pénzügyi mozgások

A pénztári- és a banki mozgások - rögzítést követően - importtal átemelhetők. Egyéb pénzügyi műveletekhez szövegtörzs áll rendelkezésére, mely a háttérben a megfelelő főkönyvi számokat is beállítja.

Devizás pénzmozgások rögzítését követően időszakonként az árfolyam-különbözetek automatikusan elszámolhatók. A rendszer a csúsztatott átlagár és a FIFO kezelést is támogatja. A modullal az MNB adatok automatikusan frissíthetők a kiválasztott devizanemekre.

Kontrolling

A Kontrolling modullal együttműködve a szabadon meghatározott dimenziók és korlátlan számú feltétel alapján a tételek is rendezhetők. A dimenziókat rögzítheti a számlázásban, a pénzügyben, valamint a könyvelésben tovább módosíthatja azokat.

Adatkezelés

A modulban a rendszeren kívül rögzített adatok is importálhatók és könyvelhetők. A lekérdezett adatok, a tetszőlegesen szűrt listák vagy a főkönyvi kartonok XLSX formátumban exportálhatók a rendszerből.

Lekérdezések

A modulban főkönyvi kartonok, főkönyvi kivonat, áfa kimutatások, tételes listák, korosított listák és egyedi listák is szerkeszthetők, menthetők. A Könyvelés modul biztosítja a NAV ÁNYK rendszer felé a normál és arányosított áfa automatikus feladását és a NAV online adatszolgáltatási kötelezettségének is megfelel.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

vevő-, szállítói számlák kezelése
pénzmozgások rögzítése
kontrolling, listák kezelése
adatkezelés funkció
NAV lekérdezések

Kiegészítő pluginek

1ELÁBÉ plugin
Az ELÁBÉ plugin segítségével a PEAS Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő moduljában lehetőség nyílik ELÁBÉ kimutatás lekérésre, amellyel az eladott áruk beszerzési értékét láthatjuk összegezve az általunk megadott időszakban. A kimutatás lekérhető kategóriánként, valamint dimenziónkénti csoportosítás is lehetséges. A kimutatás excel táblázatba is exportálható.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.