Logisztika – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS MODULCSOPORT

Logisztika modul

A Logisztika modulban összeállíthatja az Értékesítés modulban rögzített vevői rendelésekhez tartozó szállítmányait.

Nyomon követés

A szállítmányokat a modulban tökéletesen nyomon követheti. Az automatikus állapotváltásoknak köszönhetően a rendszer a kapcsolódó értékesítéseinek státuszát is aktualizálja.

Szállítmányok létrehozása

A teljesíthető értékesítései közül kiválaszthatja azokat, amelyeket egy szállítmányként szeretne kezelni. A modul összeköttetésben áll az Értékesítési modulon felül a Raktárkezelő modullal is, így jelzi, amennyiben raktárközi mozgatás szükséges az áru egy helyről történő kiadásához.

Szállítmányok kezelése

A létrehozott szállítmányai egy listába szedve jelennek meg, amelyben különböző szempontok és állapotok szerint kereshet, továbbá törölheti és szerkesztheti is azokat. A szállítmányokból kiszedési listát készíthet, amely segíti a raktárost a szállítmány összeállításában.

Összeköttetés a számlázással

A modulok integritásának köszönhetően a kiszállításra váró áruk számlázását egyszerűen megteheti ezen modulból is, amennyiben arra korábban még nem került sor az adott értékesítésnél.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

szállítmányok készítése
szállítmányok kezelése
kiszedési listák kiállítása
csomagolási utasítások ellenőrzése
szállítmányok számlázása

Kiegészítő pluginek

1Fuvarszervezés plugin
A Fuvarszervezés plugin megkönnyíti a szállítmányok összeállítását. A napi fuvarok berögzítésével láthatók az azonos napon induló túrák, azok autói, sofőrjei, szállítási címei és az autókon szereplő szállítmányok súlya, valamint a kocsi teherbírása. A megjelenő táblázatban az autók teherbírása alapján átjáratozhatók a szállítmányok. Az elkészült túrák indításával egy gombnyomásra kigenerálhatók az egyes vevőkhöz kapcsolódó szállítólevelek és a hozzájuk tartozó számlák.
2EKÁER plugin
Az EKÁER plugin a PEAS Vállalatirányítási Rendszerben kiállított EKÁER regisztrációhoz kötött szállítmányok szállítóleveleit kezeli. Az EKÁER plugin biztosítja a rendszeren belül az EKÁER bejelentkezést és az EKÁER szám igénylést. Az EKÁER köteles szállítólevélhez szükséges adatokat automatikusan feltölti a NAV rendszerébe, majd a kapott EKÁER sorszám azonnal rákerül a szállítólevélre. A plugin használatával a munkafolyamatok lényegesen meggyorsíthatók és megkönnyíthetők.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.