Partnerkezelő – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PEAS logo


PEAS Vállalatirányítási Rendszer

CRM MODULCSOPORT

Partnerkezelő modul

A Partnerkezelő modul segítségével átláthatóan tárolhatja dolgozói, ügyfelei, vagy akár telephelyei és kapcsolattartói adatai, így a partnereihez tartozó információk könnyen követhetővé válnak.

Szerepkörök és jogosultságok

A Partnerkezelő modulban a partnerekhez felhasználókat, a felhasználókhoz pedig jogosultságokat és szerepköröket rendelhet. A rendszerben nem csak felhasználókhoz, hanem szerepkörökhöz is társíthat jogosultságokat. Az ügyfelekhez tetszőleges számú telephelyet és kapcsolattartót rendelhet.

Címek kezelése

A Partnerkezelő modulban a partnereihez tartozó címtörzs is kezelhető. Megfelelő jogosultsággal az országokat, megyéket, településeket és utcákat dedikált felületen szerkesztheti. A felhasználók a hiányzó adatokat (saját cím) is rögzíthetik a rendszerben.

Keresés

A modul partnertörzsében egyszerűen kezelheti a partnerek közötti kapcsolatokat. A partnertörzsben részletes szűrési feltételekkel vagy gyorskereső sáv használatával is indíthat keresést, így a partnereket név és azonosító alapján könnyedén megtalálhatja.

Adatkezelés

A modulban a partner részletei oldalon minden, partnerhez köthető információt (címek, csoportok, kapcsolatok, felhasználó stb.) megtekinthet. A rendszer egységesen kezeli az adatokat, így az információk tagoltan, csoportokra bontva jelennek meg más modulokban is. A Partnerkezelő modulba a Számlázó, az Eszközkezelő és a Dokumentumkezelő modul is beépülhet, azonban más moduloknál a rendszer csak azokba az adatokba enged betekintést, amelyekhez a felhasználónak jogosultsága van.

Csoportok

A modullal a partnereket csoportokba rendezheti. Partnerei alapadatain kívül szabadon definiálhat kiegészítő mezőket is, így további információkat adhat hozzá partnereihez.

Saját cég adatai

A Partnerkezelő modulban a rendszert használó cég adatai is egyszerűen kezelhetők. A modulban rögzítheti a számlázási információkat, a kapcsolatokat, valamint a telephelyeket is.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

többszintű jogosultság-
kezelés
cégadatok rögzítése
címek kezelése
szerepkör-, keresés funkció
partner csoportok
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációPartnerkezelőPénzügyProjektkezelőRaktárkezelőSzámlázóCashflowSzervizEgyéb


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.

    INGYENES DEMO