Pénzügy – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PEAS logo


PEAS Vállalatirányítási Rendszer

PÉNZÜGYI MODULCSOPORT

Pénzügy modul

A Pénzügy modul segítségével nyilvántarthatja kiállított és befogadott számláit és nyomon követheti a kiegyenlítéseket.

Tranzakciók rögzítése

A Pénzügy modulban rögzítheti a számlákhoz tartozó tranzakciókat (befizetések, átvezetések, visszafizetések, leírások, szállítói számlát is kiegyenlítő kompenzálások). A modulban a számlák listázásakor megjelölheti a hátralékos és túlfizetéses számlákat, valamint rögzítheti a beérkező szállítói számlákat és tartalmukat. A rendszerben a beérkező számlák kifizetéseit is feltüntetheti, a számlákhoz tartozó tranzakciókból automatikusan számla és partner egyenleget számolhat. A tranzakciókhoz főkönyvi számokat, pénzhelyeket rendelhet, melyek elősegítik a könyvelést.

Késedelmi kamat eszköz

A modulban különböző eszközöket vehet igénybe a nem fizető ügyfelei tartozásainak behajtására. Késedelmi kamat használata esetén beállíthatja a partnereinek felszámolandó kamatot, amit a következő számlázáskor automatikusan kiszámláz a rendszer.

Felszólító levelek

A Pénzügy modul segítségével felszólítólevél sablonokat készíthet. A leveleket testreszabhatja, ezáltal eltérő hangvételű felszólító levelet küldhet ügyfeleinek aszerint, hogy mióta áll fenn a tartozásuk.

Ígéretek, részletfizetési kérelmek

A Pénzügy modullal kezelheti a likviditási problémákkal küszködő ügyfelei által tett ígéreteket és részletfizetési kérelmeket. Az ígéretekhez részösszegeket és határidőket adhat meg, melyek nem teljesülése esetén a rendszer figyelmeztető üzenetet küld Önnek.

Követéskezelő folyamatok

A modulban minden partnerhez külön követéskezelő folyamatot definiálhat. A folyamatban beállíthatja, hogy ügyfelének milyen gyakorisággal küldjön fizetési értesítőt a rendszer vagy egyéb értesítőt a belső munkatársaknak.

Kiegyenlítések rögzítése

A Pénzügy modulban a kiküldött számlák kiegyenlítését többféleképpen rögzítheti (egyedileg, számlánként, csoportos beszedési állomány, átutalásokat tartalmazó állomány, csekkes befizetéseket tartalmazó állomány feldolgozásával). A modullal a késve fizető ügyfelei számára késedelmi kamatot számíthat fel, nem fizetés esetén pedig behajtási folyamatot indíthat.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

tranzakciók rögzítése
késedelmi kamat funkció
felszólító levél sablonok
ígéretek, részletfizetési kérelmek kezelése
követéskezelő folyamatok
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációPartnerkezelőPénzügyProjektkezelőRaktárkezelőSzámlázóCashflowSzervizEgyéb


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.

    INGYENES DEMO