PoS értékesítés – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
CRM MODULCSOPORT

PoS értékesítés modul

A PoS értékesítés modul segítségével gyorsan és könnyedén készíthetők a vásárlók részére
szállítólevelek, rendelés összesítők és számlák

Önálló értékesítési felület

A könnyebb átláthatóság és kezelés érdekében az értékesítés egy külön felületre navigál, amelyen minden vásárlókra érzékeny adat és egyéb menü elrejtésre kerül. A funkció érintőképernyős munkaállomás használatával is elérhető, ahol külön numerikus billentyűzet is helyett kapott.

A partner (és ha számlázás történik pénztár) kiválasztását követően a cikkek egyesével felrögzíthetőek a billentyűzet és különböző billentyűkombinációk segítségével a sarzsok kiválasztásával, és akár kiszerelések megadásával is. Az egyértelmű beazonosítás érdekében - a termékek kijelölését követően - láthatjuk azok rendszerben rögzített képét.

egyszerű
kezelőfelület
termékfotók
megjelenítése
készletinformációk
láthatósága
kompatibilitás
érintőképernyős munkaállomással
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.