PoS értékesítés – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
CRM MODULCSOPORT

PoS értékesítés modul

A PoS értékesítés modul segítségével gyorsan és könnyedén készíthetők a vásárlók részére
szállítólevelek, rendelés összesítők és számlák

Önálló értékesítési felület

A könnyebb átláthatóság és kezelés érdekében az értékesítés egy külön felületre navigál, amelyen minden vásárlókra érzékeny adat és egyéb menü elrejtésre kerül. A funkció érintőképernyős munkaállomás használatával is elérhető, ahol külön numerikus billentyűzet is helyett kapott.

A partner (és ha számlázás történik pénztár) kiválasztását követően a cikkek egyesével felrögzíthetőek a billentyűzet és különböző billentyűkombinációk segítségével a sarzsok kiválasztásával, és akár kiszerelések megadásával is. Az egyértelmű beazonosítás érdekében - a termékek kijelölését követően - láthatjuk azok rendszerben rögzített képét.

egyszerű
kezelőfelület
termékfotók
megjelenítése
készletinformációk
láthatósága
kompatibilitás
érintőképernyős munkaállomással
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.