Projektkezelő – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Projektkezelő modul

A Projektkezelő modulban nyomon követheti projektjei teljes életciklusát és menedzselheti a projektekhez szükséges ráfordításokat.

Projektterv

A Projektkezelő modul segítségével projekttervet készíthet. A rendszerben automatikusan kiszámolhatja a projekttervből a projekt ráfordítását és meghatározhatja a projekt befejezésének idejét is.

Feladatok kezelése

Projektterv készítése során definiálhatja az elvégzendő feladatokat és függőségi szabályokat is létrehozhat a feladatok között. A modulban a feladatokhoz erőforrásokat és határidőket rendelhet. A rendszer lehetővé teszi a feladatok felelőseinek többszintű kijelölését is.

Projektmenedzsment

A Projektkezelő modullal követheti a feladatok készültségi szintjét és megállapíthatja, hogy melyik munkatárs mennyi idő alatt végzett el egy adott feladatot. A rendszer megmutatja Önnek, hogy projektjei a tervezetthez képest milyen ütemben haladnak, valamint, hogy a költségkeretből mennyi tartalék áll még rendelkezésre. A modul lehetőséget biztosít a projektterv változtatására is.

Költségek és számlák

A Projektkezelő modulban kezelheti a projekt alatt felmerülő nem személyi jellegű költségeket is. A modulban az esedékes számlákat előre rögzítheti, a rendszer automatikusan figyelmezteti Önt a számlák kifizetésének esedékességekor. A számlák a projekttervbe is beépíthetők.

Dokumentumok és adatok

A Projektkezelő modulban számos információt és dokumentumot (projektindító, projektzáró, szerződések, specifikációk, tervek) rögzíthet. A rendszerben az anyagokat strukturáltan tárolhatja és könnyedén visszakeresheti.

Értékelés, elemzés

A projekt végén az elvégzett feladatot elemezheti és ki is értékelheti azt. A rendszerben meghatározhatja a projekt sikerességét, a fejlesztendő területeket, a nehézségeket, a tanulságokat, valamint az anyagi és nem anyagi előnyöket is.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

projektterv-
készítés,
esedékes számlák
kezelése
erőforrás, határidő,
felelős kezelés
nem személyi
jellegű költségek
dokumentum
rögzítés, tárolás
elemzés,
értékelés

Kiegészítő plugin

1Munkaszervező plugin
A Munkaszervező plugin a Projektkezelő modult egészíti ki. Segítségével egy speciális kimutatást készíthetünk, mely havi nézetben jeleníti meg a futó projekteket. A munkavállalók projektekre allokálhatók, átláthatóan, átfedések nélkül. A plugin kezeli a dolgozók szabadságigényeit, ezáltal könnyebben átszervezhetők a munkafolyamatok. A Munkaszervező plugin segítségével előre tervezhető az összes projekten dolgozó munkavállalók elosztása.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.