Projektkezelő – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Projektkezelő modul

A Projektkezelő modulban nyomon követheti projektjei teljes életciklusát és menedzselheti a projektekhez szükséges ráfordításokat.

Projektterv

A Projektkezelő modul segítségével projekttervet készíthet. A rendszerben automatikusan kiszámolhatja a projekttervből a projekt ráfordítását és meghatározhatja a projekt befejezésének idejét is.

Feladatok kezelése

Projektterv készítése során definiálhatja az elvégzendő feladatokat és függőségi szabályokat is létrehozhat a feladatok között. A modulban a feladatokhoz erőforrásokat és határidőket rendelhet. A rendszer lehetővé teszi a feladatok felelőseinek többszintű kijelölését is.

Projektmenedzsment

A Projektkezelő modullal követheti a feladatok készültségi szintjét és megállapíthatja, hogy melyik munkatárs mennyi idő alatt végzett el egy adott feladatot. A rendszer megmutatja Önnek, hogy projektjei a tervezetthez képest milyen ütemben haladnak, valamint, hogy a költségkeretből mennyi tartalék áll még rendelkezésre. A modul lehetőséget biztosít a projektterv változtatására is.

Költségek és számlák

A Projektkezelő modulban kezelheti a projekt alatt felmerülő nem személyi jellegű költségeket is. A modulban az esedékes számlákat előre rögzítheti, a rendszer automatikusan figyelmezteti Önt a számlák kifizetésének esedékességekor. A számlák a projekttervbe is beépíthetők.

Dokumentumok és adatok

A Projektkezelő modulban számos információt és dokumentumot (projektindító, projektzáró, szerződések, specifikációk, tervek) rögzíthet. A rendszerben az anyagokat strukturáltan tárolhatja és könnyedén visszakeresheti.

Értékelés, elemzés

A projekt végén az elvégzett feladatot elemezheti és ki is értékelheti azt. A rendszerben meghatározhatja a projekt sikerességét, a fejlesztendő területeket, a nehézségeket, a tanulságokat, valamint az anyagi és nem anyagi előnyöket is.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

projektterv-
készítés,
esedékes számlák
kezelése
erőforrás, határidő,
felelős kezelés
nem személyi
jellegű költségek
dokumentum
rögzítés, tárolás
elemzés,
értékelés

Kiegészítő plugin

1Munkaszervező plugin
A Munkaszervező plugin a Projektkezelő modult egészíti ki. Segítségével egy speciális kimutatást készíthetünk, mely havi nézetben jeleníti meg a futó projekteket. A munkavállalók projektekre allokálhatók, átláthatóan, átfedések nélkül. A plugin kezeli a dolgozók szabadságigényeit, ezáltal könnyebben átszervezhetők a munkafolyamatok. A Munkaszervező plugin segítségével előre tervezhető az összes projekten dolgozó munkavállalók elosztása.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.