Raktárkezelő – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PEAS logo


PEAS Vállalatirányítási Rendszer

TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS MODULCSOPORT

Raktárkezelő modul

A Raktárkezelő modul segítségével hatékonyan kezelheti árucikkeit és raktárait. A rendszerben lehetősége van leltározásra, valamint számlák és bizonylatok kiállítására is.

Telephelyek, raktárak

A modulban több telephelyét is nyilván tarthatja, valamint telephelyeihez tetszőleges számú raktárhelyet és raktárat rendelhet. A rendszerben tényleges és virtuális raktárakat is létrehozhat.

Termékkészlet

A Raktárkezelő modulban nyilvántarthatja termékkészletét és bizonylatok segítségével nyomon követheti a termékek mozgását. A leltározási feladatokat a raktárhoz rendelt raktáros végzi. A modulban készletlistát készíthet és többféle elv alapján készletértéket számolhat (mérlegelt átlagár, FIFO). A rendszerben beállíthatja a készletszinteket és beszerzési eljárást indíthat, ha a készleten lévő áru mennyisége készletszint alá csökken.

Számlák, bizonylatok

A Raktárkezelő modul több bizonylattípus kiállítására képes (bevételezés, foglalás, kiadás, szállítólevél, kiadás foglalásból, raktárközi mozgás, selejtezés, zárolás). A rendszerben automatikusan generálható a kiadási bizonylatból számla és szállítólevél, a bevételezési bizonylatból pedig szállítói számla. A modulban lévő bizonylatokat érvénytelenítheti és helyesbítheti. A rendszer mérlegelésre és mérlegjegyek kezelésére is képes.

Cikkek kezelése

A Raktárkezelő modul automatikusan tárolja a beszerzési árakat, ezáltal követhető, hogy a cikkekből mikor, milyen mennyiség, milyen áron vásárolható. A SARZS használata során egy cikkhez különböző alábontásokat rendelhet (pl. póló méret, lejárati idő stb.). Az egyedi termékek követésénél sorozatszám kezelésre is lehetősége van, így a cikkek életútját folyamatosan követheti. A rendszerben a göngyölegek is kezelhetők és elszámolhatók.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

telephelyek, raktárak kezelése
termékkészlet nyilvántartás
készletlista, készletérték, készletszint kezelés
cikkek, göngyölegek kezelése
egyedi termékek követése
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációPartnerkezelőPénzügyProjektkezelőRaktárkezelőSzámlázóCashflowSzervizEgyéb


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.

    INGYENES DEMO