Rendezvény-szervező – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Rendezvényszervező modul

A Rendezvényszervező modul segítségével az eseményeinek szervezését gyorsan és hatékonyan kivitelezheti. A rendszerben a projektekkel kapcsolatos információkat bárhonnan elérheti, így a rendezvények helye, ideje és a ráfordítás költsége is követhetővé válik.

A Rendezvényszervező modul funkciói

A modulban a rendezvény paramétereivel kapcsolatban megadott adatokat könnyedén ellenőrizheti és nyomon követheti. A Rendezvényszervező modulban meghatározhatja az esemény induló- és végdátumát (egy vagy több napos rendezvény) valamint jellegét (ingyenes vagy fizetős) is.

Rendezvényen belüli programok

A modulban rendezvényen belüli programok létrehozására és nyilvántartására is lehetősége nyílik. A program általános adatai (esemény megrendezésének napja és időszaka, részvételi díj, maximális létszám) áttekinthető formában jelennek meg.

Helyszínek és termek

A rendezvényekhez helyszíneket, a helyszínekhez pedig termeket rendelhet. Ha ezeket az adatokat korábban már rögzítette, a program létrehozásakor egy listából választhatja ki a rendelkezésre álló termeket. A foglalásokat a teremfoglalás menüpont alatt tekintheti meg.

Regisztrációs űrlap

A modulban található regisztrációs űrlap segítségével a meghívottak közvetlenül regisztrálhatnak a rendezvényre. Az űrlapot bármely honlapba szabadon beillesztheti, valamint tetszőleges mezőkkel bővítheti.

Rendezvényszámla

A modulban a fizetős rendezvények egyéni vagy csoportos rendezvényszámlával is kiszámlázhatók. A számla kiállításakor definiálhatja a kiállítót, a rendezvény nevét, a teljesítés dátumát és a fizetési határidőt is.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

bárhonnan elérhető információk
rendezvényen belüli
programok létrehozása,
nyilvántartása
termek,
helyszínek rögzítése
regisztrációs
űrlap funkció
egyéni és csoportos
rendezvényszámla
kiállítása
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.