Rendezvény-szervező – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Rendezvényszervező modul

A Rendezvényszervező modul segítségével az eseményeinek szervezését gyorsan és hatékonyan kivitelezheti. A rendszerben a projektekkel kapcsolatos információkat bárhonnan elérheti, így a rendezvények helye, ideje és a ráfordítás költsége is követhetővé válik.

A Rendezvényszervező modul funkciói

A modulban a rendezvény paramétereivel kapcsolatban megadott adatokat könnyedén ellenőrizheti és nyomon követheti. A Rendezvényszervező modulban meghatározhatja az esemény induló- és végdátumát (egy vagy több napos rendezvény) valamint jellegét (ingyenes vagy fizetős) is.

Rendezvényen belüli programok

A modulban rendezvényen belüli programok létrehozására és nyilvántartására is lehetősége nyílik. A program általános adatai (esemény megrendezésének napja és időszaka, részvételi díj, maximális létszám) áttekinthető formában jelennek meg.

Helyszínek és termek

A rendezvényekhez helyszíneket, a helyszínekhez pedig termeket rendelhet. Ha ezeket az adatokat korábban már rögzítette, a program létrehozásakor egy listából választhatja ki a rendelkezésre álló termeket. A foglalásokat a teremfoglalás menüpont alatt tekintheti meg.

Regisztrációs űrlap

A modulban található regisztrációs űrlap segítségével a meghívottak közvetlenül regisztrálhatnak a rendezvényre. Az űrlapot bármely honlapba szabadon beillesztheti, valamint tetszőleges mezőkkel bővítheti.

Rendezvényszámla

A modulban a fizetős rendezvények egyéni vagy csoportos rendezvényszámlával is kiszámlázhatók. A számla kiállításakor definiálhatja a kiállítót, a rendezvény nevét, a teljesítés dátumát és a fizetési határidőt is.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

bárhonnan elérhető információk
rendezvényen belüli
programok létrehozása,
nyilvántartása
termek,
helyszínek rögzítése
regisztrációs
űrlap funkció
egyéni és csoportos
rendezvényszámla
kiállítása
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.