Számlázó – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
PEAS logo


PEAS Vállalatirányítási Rendszer

PÉNZÜGYI MODULCSOPORT

Számlázó modul

A Számlázó modul átláthatóvá teszi a számlák előállítását, kézbesítését és karbantartását. A modul segítségével a teljes számlázási folyamat könnyedén kezelhető és a számlázás néhány kattintással elvégezhető.

Számlázás

A modulban létrehozott számlák papíralapon és elektronikusan is kézbesíthetők. A Cikk-kezelő modulban nyilvántartott termékek, szolgáltatások ellenértéke kiszámlázható, a Partnerkezelő modulban pedig a rögzített ügyfelek részére eseti, normál, félautomata és automata számlák is készíthetők. Az automata számlázás funkció lehetővé teszi a számlák csoportos kiállítását és egyszerűsített, tömbösített karbantartását.

Folyamatos számlázás

A Számlázó modulban nyilvántarthatók az ügyfelekhez rendelt folyamatos szolgáltatások és rögzíthetők a szolgáltatások működéséhez elengedhetetlen adatok (szolgáltatás költséghelye, számlázási időszaka, állapottörténete).

Kedvezmények

A modul segítségével átfogó és részletes kedvezményrendszer alakítható ki. A kedvezmények és felárak mellett egyedi árak is megadhatók.

Kimutatások

A modul az ügyvitel ellenőrizhetőségére több kimutatást biztosít. A kiállított számlákból statisztikák is lekérhetők

.

Késedelmi kamat

A nem fizető ügyfeleknek késedelmi kamat számolható fel. A modul a kiválasztott partnereknek felszámolja, majd automatikusan kiszámlázza a következő számlázáskor a kamatot.

Követéskezelő folyamatok

A Számlázó modullal felszólítólevél-sablonok készíthetők és felszólító levelek küldhetők ki. A rendszerben a partnerekhez külön követéskezelő folyamat definiálható. A folyamatban meghatározható, hogy a rendszer milyen gyakorisággal küldjön e-mailben fizetési értesítőt az ügyfélnek, vagy egyéb értesítőt a munkatársaknak, ha az ügyfél nem teljesíti kötelezettségeit.


Kiegyenlítések rögzítése

A bejövő számlák teljes körűen kezelhetők. A kiküldött számlák kiegyenlítése rögzíthető egyedileg, számlánként, csoportos beszedési állomány, átutalásokat tartalmazó állomány, valamint csekkes befizetéseket tartalmazó állomány feldolgozásával.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

automata számlázás
folyamatos számlázás
követelés-
kezelés
kimutatások készítése
késedelmi kamat
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációPartnerkezelőPénzügyProjektkezelőRaktárkezelőSzámlázóCashflowSzervizEgyéb


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.

    INGYENES DEMO