Szerviz – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS MODULCSOPORT

Szerviz modul

A Szerviz modul javítási és szerelési munkáinak nyomon követését teszi lehetővé a tétel beérkezésétől a rajta elvégezett munka befejezéséig. Segítségével egy tétel életútját könnyen áttekintheti és visszakeresheti.

Zavartalan információáramlás

A modul legfőbb feladata, hogy elősegítse az információ zökkenőmentes áramlását a munkát végző csapaton belül. Rugalmasan működik együtt a PEAS Vállalatirányítási Rendszer egyéb moduljaival (cikk-kezelő, feladatkezelő, értékesítés, raktárkezelő, tudásmenedzsment, eszközkezelő és számlázó). A Szerviz modul ezen modulok legfontosabb funkcióit ötvözi.

Folyamatos kapcsolat és visszajelzés

A tétel létrehozásakor – a vállalatirányítási rendszerben – automatikusan új feladat nyílik, melynek segítségével nyomon követhető a tétel javítására fordított idő, a szerelésben résztevevő dolgozók munkája, a munka aktuális felelőse és a tétel állapota. A tételhez könnyedén visszakereshető jegyzeteket rögzíthet, melyek elősegítik a jövőbeli munkát (pl., ha egy hasonló tétel érkezik javításra). A tételeket összekapcsolhatja és azokat munkacsoporthoz rendelheti, továbbá kapcsolatot hozható létre a tételek és a szereléshez felhasznált eszközök között is.

Dokumentum generálás könnyedén

A Szerviz modul a tételekhez többféle dokumentumot is képes generálni:
Átadási- és átvételi jegyzőkönyv: a tételek érkezési és távozási időpontjának rögzítése érdekében
Munkalap: a részletes mérési adatok és az elvégzett folyamatok összegzésének érdekében
Raktárbizonylat: a felhasznált alkatrészek nyilvántartásának érdekében
Árajánlat és számla

A tételek korábbi rendszerből vagy papír-alapú nyilvántartásból történő átemelését könnyedén megvalósíthatja a tételek alapadatainak megadásával (vagy egy előre meghatározott formátumú .xlsx kiterjesztésű fájl segítségével). Az árrés-kimutatás áttekinthetővé teszi az adott időszakra vonatkozó tételekből származó bevételt és kiadást. A Szerviz modul segítségével olyan kimutatást készíthet, melyből kiderül az is, hogy a dolgozó mérlege nyereséges-e vagy veszteséges. A kimutatásban megjelennek a tétellel dolgozó személyek és órabéreik, a felhasznált alkatrészek költségei és ezek összegzései (kiadás, bevétel és profit).

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

információ-
áramlás csapaton belül
többféle dokumentum készítés
árrés kimutatás
teljesítmény kimutatás
folyamatos kapcsolat, visszajelzés
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.