Szerviz – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS MODULCSOPORT

Szerviz modul

A Szerviz modul javítási és szerelési munkáinak nyomon követését teszi lehetővé a tétel beérkezésétől a rajta elvégezett munka befejezéséig. Segítségével egy tétel életútját könnyen áttekintheti és visszakeresheti.

Zavartalan információáramlás

A modul legfőbb feladata, hogy elősegítse az információ zökkenőmentes áramlását a munkát végző csapaton belül. Rugalmasan működik együtt a PEAS Vállalatirányítási Rendszer egyéb moduljaival (cikk-kezelő, feladatkezelő, értékesítés, raktárkezelő, tudásmenedzsment, eszközkezelő és számlázó). A Szerviz modul ezen modulok legfontosabb funkcióit ötvözi.

Folyamatos kapcsolat és visszajelzés

A tétel létrehozásakor – a vállalatirányítási rendszerben – automatikusan új feladat nyílik, melynek segítségével nyomon követhető a tétel javítására fordított idő, a szerelésben résztevevő dolgozók munkája, a munka aktuális felelőse és a tétel állapota. A tételhez könnyedén visszakereshető jegyzeteket rögzíthet, melyek elősegítik a jövőbeli munkát (pl., ha egy hasonló tétel érkezik javításra). A tételeket összekapcsolhatja és azokat munkacsoporthoz rendelheti, továbbá kapcsolatot hozható létre a tételek és a szereléshez felhasznált eszközök között is.

Dokumentum generálás könnyedén

A Szerviz modul a tételekhez többféle dokumentumot is képes generálni:
Átadási- és átvételi jegyzőkönyv: a tételek érkezési és távozási időpontjának rögzítése érdekében
Munkalap: a részletes mérési adatok és az elvégzett folyamatok összegzésének érdekében
Raktárbizonylat: a felhasznált alkatrészek nyilvántartásának érdekében
Árajánlat és számla

A tételek korábbi rendszerből vagy papír-alapú nyilvántartásból történő átemelését könnyedén megvalósíthatja a tételek alapadatainak megadásával (vagy egy előre meghatározott formátumú .xlsx kiterjesztésű fájl segítségével). Az árrés-kimutatás áttekinthetővé teszi az adott időszakra vonatkozó tételekből származó bevételt és kiadást. A Szerviz modul segítségével olyan kimutatást készíthet, melyből kiderül az is, hogy a dolgozó mérlege nyereséges-e vagy veszteséges. A kimutatásban megjelennek a tétellel dolgozó személyek és órabéreik, a felhasznált alkatrészek költségei és ezek összegzései (kiadás, bevétel és profit).

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

információ-
áramlás csapaton belül
többféle dokumentum készítés
árrés kimutatás
teljesítmény kimutatás
folyamatos kapcsolat, visszajelzés
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.