Telekommunikáció – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Telekommunikációs modul

A Telekommunikációs modul segítségével az ügyfelek és a hozzájuk tartozó internetes és kábeltelevíziós szolgáltatások könnyedén kezelhetők. A modul egyéb hálózatmenedzsment szoftverekkel is integrálható.

Funkciók

A Telekommunikációs modulban az ügyfelek által megrendelt csomagok és szolgáltatások, valamint a szolgáltatási területek kibővülése könnyedén nyomon követhető. A modul lehetőséget biztosít a szolgáltatási területek rögzítésére, valamint a kábel TV, az internet és a VoIP (Voice over IP, vagyis internetprotokoll feletti hangátvitel) csomagok kialakítására is. A rendszerben a csomagokhoz csatornák, árak és kedvezmények is rendelhetők.

Ügyfelek kezelése

A Telekommunikációs modulban a meglévő ügyféllista új ügyfelekkel bővíthető. Az ügyfelekhez az általános adatokon kívül szolgáltatások, számlák és munkalapok is hozzárendelhetők.

Munkalapok

Ha az ügyfél szolgáltatásában hiba következik be, a modulban munkalap generálható. A munkalapon meghatározható az elvégzendő munka természete és időpontja, valamint megnevezhető a problémát megoldó technikus is. A munkalap segítségével az alkalmazott szakemberek hibaelhárítási tevékenysége rendszerezhető és a meghibásodás azonnal javítható.

Kimutatások

A Telekommunikációs modulban az előfizetői lista mellett kimutatások készíthetők a lejáró szolgáltatásokról, a lejáró hűségidős előfizetésekről és a tartozókról is. A kimutatások segítségével az előfizetői egyenlegekről könnyen és gyorsan tájékozódhat.

internetes,
kábeltelevíziós
szolgáltatások
kezelése
szolgáltatási
területek rögzítése
csomagok
kialakítása,
kezelése
munkalap
létrehozása
kimutatások
készítése
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.