Telekommunikáció – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Telekommunikációs modul

A Telekommunikációs modul segítségével az ügyfelek és a hozzájuk tartozó internetes és kábeltelevíziós szolgáltatások könnyedén kezelhetők. A modul egyéb hálózatmenedzsment szoftverekkel is integrálható.

Funkciók

A Telekommunikációs modulban az ügyfelek által megrendelt csomagok és szolgáltatások, valamint a szolgáltatási területek kibővülése könnyedén nyomon követhető. A modul lehetőséget biztosít a szolgáltatási területek rögzítésére, valamint a kábel TV, az internet és a VoIP (Voice over IP, vagyis internetprotokoll feletti hangátvitel) csomagok kialakítására is. A rendszerben a csomagokhoz csatornák, árak és kedvezmények is rendelhetők.

Ügyfelek kezelése

A Telekommunikációs modulban a meglévő ügyféllista új ügyfelekkel bővíthető. Az ügyfelekhez az általános adatokon kívül szolgáltatások, számlák és munkalapok is hozzárendelhetők.

Munkalapok

Ha az ügyfél szolgáltatásában hiba következik be, a modulban munkalap generálható. A munkalapon meghatározható az elvégzendő munka természete és időpontja, valamint megnevezhető a problémát megoldó technikus is. A munkalap segítségével az alkalmazott szakemberek hibaelhárítási tevékenysége rendszerezhető és a meghibásodás azonnal javítható.

Kimutatások

A Telekommunikációs modulban az előfizetői lista mellett kimutatások készíthetők a lejáró szolgáltatásokról, a lejáró hűségidős előfizetésekről és a tartozókról is. A kimutatások segítségével az előfizetői egyenlegekről könnyen és gyorsan tájékozódhat.

internetes,
kábeltelevíziós
szolgáltatások
kezelése
szolgáltatási
területek rögzítése
csomagok
kialakítása,
kezelése
munkalap
létrehozása
kimutatások
készítése
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.