Tudásmenedzsment – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Tudásmenedzsment modul

A Tudásmenedzsment modul megkönnyíti cégén belül az információcserét és a munkavégzést. A modul alkalmas a belső szabályzatok és folyamatok leírására és megosztására. Ezekről jegyzeteket készíthet, melyekhez különböző munkacsoportokat és címkéket rendelhet.

Munkacsoportok

Különböző munkacsoportok létrehozásával szabályozhatja, hogy melyik felhasználó milyen típusú információkhoz juthat hozzá.

Címkék

A különböző jegyzetekhez címkéket rendelhet, melyek a jegyzetek közötti keresésben és a kategorizálásban lesznek segítségére.

Jogosultságok

Megadhatja, hogy a csoporton belül az egyes felhasználók csak megtekinthessék vagy szerkeszthessék is a meglévő jegyzeteket, esetleg új jegyzeteket hozhassanak létre a publikálási jogosultsággal.

Jegyzetek

Az egyes jegyzetek részleteiben láthatja magát a feljegyzést és annak különböző verzióit, valamint a publikálási és szerkesztési előzményeket. A jegyzetekhez megjegyzéseket és további aljegyzeteket fűzhet. A verziók segítségével nyomon követheti a jegyzet változásait az újabb változatok rögzítésével.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

jegyzetek készítése
címkékkel csoportosítható tudásanyagok
hasznos információk átadása
visszakövethető változások
szabályozható publikálók
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.