Tudásmenedzsment – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
MENEDZSMENT MODULCSOPORT

Tudásmenedzsment modul

A Tudásmenedzsment modul megkönnyíti cégén belül az információcserét és a munkavégzést. A modul alkalmas a belső szabályzatok és folyamatok leírására és megosztására. Ezekről jegyzeteket készíthet, melyekhez különböző munkacsoportokat és címkéket rendelhet.

Munkacsoportok

Különböző munkacsoportok létrehozásával szabályozhatja, hogy melyik felhasználó milyen típusú információkhoz juthat hozzá.

Címkék

A különböző jegyzetekhez címkéket rendelhet, melyek a jegyzetek közötti keresésben és a kategorizálásban lesznek segítségére.

Jogosultságok

Megadhatja, hogy a csoporton belül az egyes felhasználók csak megtekinthessék vagy szerkeszthessék is a meglévő jegyzeteket, esetleg új jegyzeteket hozhassanak létre a publikálási jogosultsággal.

Jegyzetek

Az egyes jegyzetek részleteiben láthatja magát a feljegyzést és annak különböző verzióit, valamint a publikálási és szerkesztési előzményeket. A jegyzetekhez megjegyzéseket és további aljegyzeteket fűzhet. A verziók segítségével nyomon követheti a jegyzet változásait az újabb változatok rögzítésével.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

jegyzetek készítése
címkékkel csoportosítható tudásanyagok
hasznos információk átadása
visszakövethető változások
szabályozható publikálók
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.