Ügyfélkapu – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
CRM MODULCSOPORT

Ügyfélkapu modul

Az Ügyfélkapu modul megbízható kommunikációs csatornát biztosít vállalata és ügyfelei között.

Felhasználók

Az Ügyfélkapu modulban a felhasználóknak lehetőségük van a rendszer által kiküldött felhasználónév/jelszó párossal megtekinteni az ügyfélkapu felületét.

Kommunikáció az Ügyfélkapu modulban

A modul kommunikációs csatornaként szolgál az ügyfeleivel folytatott információcseréhez. A zavartalan kommunikációt az Ügyfélkapu modulban a témánként csoportosított bejelentések biztosítják. A rendszerben található állapotokat és paramétereket hozzászólások formájában lehet megváltoztatni.

Jogosultsági szintek

Az Ügyfélkapu modul (a Feladatkezelő modulhoz hasonlóan) könnyen beállítható jogosultsági szintekkel védi a felhasználók és a cég adatait. A rendszerben a felhasználók csak azokhoz az információkhoz férnek hozzá, amire a munkájuk elvégzéséhez szükségük van.

Külső és belső jogosultság

Az Ügyfélkapu modulban kétféle jogosultság kezelhető (külső és belső). A külső jogosultsággal rendelkező felhasználók csak az ügyfélkapun keresztül érik el a rendszert, míg a belső felhasználók mindkét módon használhatják a felületet.

Adatszerkesztés, dokumentumkezelés

Az Ügyfélkapu modulban szerkeszthetők a felhasználói adatok és megtekinthetők a felhasználókhoz tartozó dokumentumok és számlázási információk.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

megtekinthető dokumentumok, számlázási információk
jogosultsági szintek és funkciók
felhasználónév-jelszó párossal biztosított belépés
témánként csoportosított bejelentések
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.