Ügyfélkapu – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
CRM MODULCSOPORT

Ügyfélkapu modul

Az Ügyfélkapu modul megbízható kommunikációs csatornát biztosít vállalata és ügyfelei között.

Felhasználók

Az Ügyfélkapu modulban a felhasználóknak lehetőségük van a rendszer által kiküldött felhasználónév/jelszó párossal megtekinteni az ügyfélkapu felületét.

Kommunikáció az Ügyfélkapu modulban

A modul kommunikációs csatornaként szolgál az ügyfeleivel folytatott információcseréhez. A zavartalan kommunikációt az Ügyfélkapu modulban a témánként csoportosított bejelentések biztosítják. A rendszerben található állapotokat és paramétereket hozzászólások formájában lehet megváltoztatni.

Jogosultsági szintek

Az Ügyfélkapu modul (a Feladatkezelő modulhoz hasonlóan) könnyen beállítható jogosultsági szintekkel védi a felhasználók és a cég adatait. A rendszerben a felhasználók csak azokhoz az információkhoz férnek hozzá, amire a munkájuk elvégzéséhez szükségük van.

Külső és belső jogosultság

Az Ügyfélkapu modulban kétféle jogosultság kezelhető (külső és belső). A külső jogosultsággal rendelkező felhasználók csak az ügyfélkapun keresztül érik el a rendszert, míg a belső felhasználók mindkét módon használhatják a felületet.

Adatszerkesztés, dokumentumkezelés

Az Ügyfélkapu modulban szerkeszthetők a felhasználói adatok és megtekinthetők a felhasználókhoz tartozó dokumentumok és számlázási információk.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

megtekinthető dokumentumok, számlázási információk
jogosultsági szintek és funkciók
felhasználónév-jelszó párossal biztosított belépés
témánként csoportosított bejelentések
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.