Viszonteladói – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
CRM MODULCSOPORT

Viszonteladói modul

A modul segítségével nyilvántarthatja és kezelheti viszonteladóit, nyomon követheti az általuk értékesített termékeket, szolgáltatásokat és csomagokat, valamint itt végezheti el a viszonteladói jutalékok elszámolását is.

Viszonteladók nyilvántartásba vétele

A modul alapvető funkciója a viszonteladók rögzítése, rendszerezése és adatainak szerkesztése. A viszonteladó által értékesített termékek és szolgáltatások a PEAS Vállalatirányítási Rendszerben kerülnek rögzítésre és számlázásra.

Megállapodások és értékesítések

A viszonteladó által kötött szerződések, megállapodások adatait egy helyen rögzítheti és ellenőrizheti. Külön listában láthatja a viszonteladó által értékesített termékeket és szolgáltatásokat, valamint megadott keresési szempontok alapján szűrheti azokat.

Összesítések

Az értékesített tételekből létrehozott összesítés tartalmazza a kiválasztott viszonteladó által értékesített termékek és szolgáltatások ellenértékének pénznemét, nettó összegét, valamint a viszonteladónak fizetendő jutalék mértékét.

Kimutatások

Könnyedén készíthet kimutatásokat a viszonteladók közreműködésével történt értékesítésekről és az azokról kiállított számlákról. A kimutatások segítségére lesznek a jutalékok elszámolásában, ahol a rendszer csak a már kiegyenlített számlákat veszi figyelembe, továbbá külön lekérdezheti a viszonteladók által kiállított késedelmes számláit is.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

viszonteladók nyilvántartása
szerződések, megállapodások nyilvántartása
értékesített termékek ellenőrzése
jutalékok kiszámítása
hátralékos számlák lekérdezése
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.