Viszonteladói – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
CRM MODULCSOPORT

Viszonteladói modul

A modul segítségével nyilvántarthatja és kezelheti viszonteladóit, nyomon követheti az általuk értékesített termékeket, szolgáltatásokat és csomagokat, valamint itt végezheti el a viszonteladói jutalékok elszámolását is.

Viszonteladók nyilvántartásba vétele

A modul alapvető funkciója a viszonteladók rögzítése, rendszerezése és adatainak szerkesztése. A viszonteladó által értékesített termékek és szolgáltatások a PEAS Vállalatirányítási Rendszerben kerülnek rögzítésre és számlázásra.

Megállapodások és értékesítések

A viszonteladó által kötött szerződések, megállapodások adatait egy helyen rögzítheti és ellenőrizheti. Külön listában láthatja a viszonteladó által értékesített termékeket és szolgáltatásokat, valamint megadott keresési szempontok alapján szűrheti azokat.

Összesítések

Az értékesített tételekből létrehozott összesítés tartalmazza a kiválasztott viszonteladó által értékesített termékek és szolgáltatások ellenértékének pénznemét, nettó összegét, valamint a viszonteladónak fizetendő jutalék mértékét.

Kimutatások

Könnyedén készíthet kimutatásokat a viszonteladók közreműködésével történt értékesítésekről és az azokról kiállított számlákról. A kimutatások segítségére lesznek a jutalékok elszámolásában, ahol a rendszer csak a már kiegyenlített számlákat veszi figyelembe, továbbá külön lekérdezheti a viszonteladók által kiállított késedelmes számláit is.

Bemutató videó és jellemzők

Tekintsen meg egy rövid tutorialt, mely lépésenként mutatja be a modulban végezhető folyamatot! Ismerje meg a modul legfőbb funkcióit is!

viszonteladók nyilvántartása
szerződések, megállapodások nyilvántartása
értékesített termékek ellenőrzése
jutalékok kiszámítása
hátralékos számlák lekérdezése
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen ingyenes
tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.