Webshop – PEAS Vállalatirányítási Rendszer
TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS MODULCSOPORT

Webshop modul

A PEAS Vállalatirányítási Rendszer webshop modulja B2B webáruházként funkcionál vállalati partnerek, viszonteladók számára. 

Egyedi szerkesztési lehetőségek

A Webshop modul könnyen kezelhető grafikus felülettel, több szintes menüszerkezettel és szerkeszthető szöveges tartalmakkal rendelkezik. A modul cégre szabható, egyedi megjelenítést biztosít. A Cikk-kezelő és Raktárkezelő modulokkal integrálva egyszerűen felépíthető a Webshop termékkategória menüje.

Termék- és készletkezelés

A modul segítségével könnyen kezelhetők a termékek adatai és nyomon követhetők a raktárkészletek változásai is. A szállítási és fizetési módok és áfa értékek beállíthatóak. A PEAS felületén kezelhetjük a Webshop modulban leadott vásárlói megrendeléseket, a kiállított számlák alapján pedig statisztikákat hozhatunk létre.

egyszerű
kezelőfelület
egyediesíthető,
cégre szabható
teljes,
folyamat-szintű
integráció
készletinformációk
megtekintése

Kiegészítő pluginek

1Webshop extended plugin
A Webshop modul kiegészítésével további hasznos funkciók érhetők el. Lehetőség van a folyamatban lévő akciók lekérdezésére és akciós újságok feltöltésére. A vásárlók termékek kedvelésével külön menüben megtekinthetik az általuk mentett termékeket, amelyek gyorsíthatják a vásárlás folyamatát. Az export funkcióval lementhetők az egyes rendelések tételei, amelyek az import funkció használatával villámgyorsan újrarendelhetők. A javasolt kosár szintén a rendelések leadását segítheti az elmúlt időszak vagy a legutóbbi vásárlások termékeinek összeállításával.
2REST API plugin
A REST API plugin célja, hogy lehetővé tegye a PEAS Vállalatirányítási Rendszer külsős rendszerekkel történő kétirányú adatcseréjét. A REST API-t elérő kliens a Partnerkezelő modulban hozható létre, amely a szükséges modulban egyszerűen beállítható. Ilyen lehet például a webáruház kliens integrálása a Cikk-kezelő modullal, mely a termék adatainak frissítését kezeli. A plugin kiterjedt kontrolling adatkinyerési lehetőséget is kínál, többek között pénzügyi, feladatkezelési és projektkezelési területen.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.


    Mely PEAS modulok érdeklik?
    BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek


    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.