TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS MODULCSOPORT

Webshop modul

A PEAS Vállalatirányítási Rendszer webshop modulja B2B webáruházként funkcionál vállalati partnerek, viszonteladók számára. 

Egyedi szerkesztési lehetőségek

A Webshop modul könnyen kezelhető grafikus felülettel, több szintes menüszerkezettel és szerkeszthető szöveges tartalmakkal rendelkezik. A modul cégre szabható, egyedi megjelenítést biztosít. A Cikk-kezelő és Raktárkezelő modulokkal integrálva egyszerűen felépíthető a Webshop termékkategória menüje.

Termék- és készletkezelés

A modul segítségével könnyen kezelhetők a termékek adatai és nyomon követhetők a raktárkészletek változásai is. A szállítási és fizetési módok és áfa értékek beállíthatóak. A PEAS felületén kezelhetjük a Webshop modulban leadott vásárlói megrendeléseket, a kiállított számlák alapján pedig statisztikákat hozhatunk létre.

egyszerű
kezelőfelület
egyediesíthető,
cégre szabható
teljes,
folyamat-szintű
integráció
készletinformációk
megtekintése

Kiegészítő pluginek

1Webshop extended plugin
A Webshop modul kiegészítésével további hasznos funkciók érhetők el. Lehetőség van a folyamatban lévő akciók lekérdezésére és akciós újságok feltöltésére. A vásárlók termékek kedvelésével külön menüben megtekinthetik az általuk mentett termékeket, amelyek gyorsíthatják a vásárlás folyamatát. Az export funkcióval lementhetők az egyes rendelések tételei, amelyek az import funkció használatával villámgyorsan újrarendelhetők. A javasolt kosár szintén a rendelések leadását segítheti az elmúlt időszak vagy a legutóbbi vásárlások termékeinek összeállításával.
2REST API plugin
A REST API plugin célja, hogy lehetővé tegye a PEAS Vállalatirányítási Rendszer külsős rendszerekkel történő kétirányú adatcseréjét. A REST API-t elérő kliens a Partnerkezelő modulban hozható létre, amely a szükséges modulban egyszerűen beállítható. Ilyen lehet például a webáruház kliens integrálása a Cikk-kezelő modullal, mely a termék adatainak frissítését kezeli. A plugin kiterjedt kontrolling adatkinyerési lehetőséget is kínál, többek között pénzügyi, feladatkezelési és projektkezelési területen.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjen
ingyenes tanácsadást!

A vállalatirányítási rendszer bevezetése egy vállalkozás életében kulcsfontosságú kérdés. Értékesítő és vállalatirányítási szaktanácsadó kollégáink díjmentes igényfelmérést nyújtanak, hogy könnyebben meghozhassa döntését. Mindez Önnek semmiféle kötelezettséggel nem jár.

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.