Rugalmas munkavégzés és home office – PEAS Vállalatirányítási Rendszer

Rugalmas munkavégzés és home office

A legújabb generációk élete a technológia körül forog. Alapvető igényük a rugalmas munkavégzés, mely az online vállalatirányítási rendszerekkel tökéletesen kivitelezhető. A munkaadók kénytelenek tudomásul venni, hogy nem feltétlenül szükséges napi 8 órát az irodában tölteni, rugalmas, otthoni munkavégzés során, rövid idő alatt egyszerre több feladat is teljesíthető.

A pályakezdő, fiatal munkavállalók új szokásokat és viselkedési formákat visznek a munkaerőpiacra. Elvárás részükről a home office, a rugalmas munkavégzés, hogy bármikor, bárhonnan hozzáférjenek a munkájukhoz szükséges információkhoz, eszközökhöz, és mindenről azonnal értesüljenek.

Nehézkes szabályozás

A rugalmas munkavégzés lehetősége komoly versenyelőnyt jelenthet a cégnek, hiszen a friss statisztikák és felmérések alapján ezáltal sokkal motiváltabb lesz a munkaerő és hatékonyabb a munkavégzés. A biztonság azonban veszélybe kerülhet, mert nehezebb egységes szabályokat létrehozni és betartatni, mint egy irodában.

Felhasználó a középpontban

A rugalmas munkavégzés iránti igényt nem problémaként, hanem lehetőségként célszerű megközelíteni. A munkatársak számára biztosítani szükséges, hogy földrajzi és időbeli kötöttségek nélkül dolgozhassanak.

Az IKRON Kft. által fejlesztett PEAS Vállalatirányítási Rendszerrel könnyedén megvalósítható a home office, a távmunka. A rendszer internetes böngészőben futtatható, így mobileszközökön is kényelmesen elérhető. Irodán kívül, akár otthonról, külföldről, utazás közben is bármikor hozzáférhet minden információhoz és dokumentumhoz.
IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465