Testreszabott vállalatirányítás okosan – PEAS Vállalatirányítási Rendszer

Testreszabott vállalatirányítás okosan

Elenyésző, hogy egy ERP-t egyáltalán nem szükséges átalakítani az adott szervezet igényeinek megfelelően és az úgy kerül bevezetésre, ahogyan azt a fejlesztő elkészítette. Az iparági tapasztalatok alapján elmondható, hogy a megrendelők csaknem mindegyike igényel kisebb-nagyobb változtatásokat az alaprendszeren. A megrendelő általában ezt testreszabásnak hívja, de valójában egyedi fejlesztésről van szó.

Egyedi vállalatirányítási rendszerünk testreszabása során számtalan területen hajthatunk végre változtatásokat. A legszembeötlőbb – de az általános működést kevéssé befolyásoló művelet – a kezelőfelület egyéni szempontok alapján történő kialakítása. Ennél azonban jelentősebb változásokat von maga után a riportok, dokumentumsablonok vagy űrlapok személyreszabása és a munkafolyamatokat érintő módosítások. A harmadik féltől származó alkalmazásokkal történő integráció szintén gyorsíthatja és kényelmesebbé teheti a felhasználó munkáját.

ERP rendszerünk hatékony testreszabása

Annak érdekében, hogy az egyedi funkciók ne törjék meg a rendszer integritását és a szoftver a fejlesztések után is zökkenőmentesen működjön, megfontolt és alapos tervezésre van szükség. Cél továbbá, hogy elkerüljük a komolyabb erőforrásokat igénylő testreszabási procedúrát, ezért csak akkor és csak azt a funkciót szabad módosítani, amikor és amit feltétlenül szükséges. Napjaink integrált ERP rendszereinek fejlesztői már a tervezés során kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy szoftvereik - bizonyos mértékig, fejlesztés nélkül - konfigurálhatóak legyenek a végfelhasználó

számára is.

Egyedi, testreszabott vállalatirányítás az IKRON-tól

20 éve fejlesztünk vállalatirányítási rendszereket. Személyre szabott megoldásokat kínálunk, melyek 100%-ig lekövetik vállalkozása működésbeli sajátosságait alfától omegáig. Egyedi megoldásaink kényelmi funkciókat is tartalmaznak, melyek gördülékenyebbé és eredményesebbé teszik a munkavégzést. A fejlesztések az Ön igényeinek megfelelően valósulnak meg, így biztos lehet abban, hogy azt kapja, amit elvár és ahogyan elvárja. Nincs kockázat, nincs kompromisszum! A testreszabást megelőző igényfelmérésben és az egyedi funkciók megtervezésben vállalatirányítási szaktanácsadó- és üzleti elemző kollégáink nyújtanak segítséget.


IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465