GINOP Plusz-1.2.2-22 MAGYAR FALU PROGRAM

Vállalatirányítási rendszer pályázattal!
Megjelent a GINOP Plusz-1.2.2-22 felhívás

A Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program végleges felhívását 2022. január 24-én tették közzé. A pályázat célja a mikrovállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése. A felhívással olyan mikrovállalkozások támogatása a cél, amelyek részben az olcsó munkaerőre építő üzleti modellben működtek, azonban elkötelezettek termelékenységük növelésére és nyitottak a technológiai megújulásra és a szervezeti fejlődésre.

Mikor lehet benyújtani a támogatási kérelmet?

2022. február 24. 15:00 órától 2023. március 31. 12:00 óráig


Kik pályázhatnak a támogatásra?

Azok a mikrovállalkozások, melyek:
rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel
éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző lezárt, teljes üzleti évben legalább 1 fő volt,
Magyarország területén székhellyel rendelkező egyszeres könyvvitelt vezető gazdálkodók, egyéni vállalkozók vagy kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, egyéni cégek, és nem tartoznak a KATA hatálya alá
szabad vállalkozási zónának minősülő területen található településeken vagy szabad vállalkozási zónának nem minősülő területen található, 5000 főnél alacsonyabb lakosságszámmal rendelkező településeken valósítják meg fejlesztéseiket

Milyen tevékenységek támogathatók?

KÖTELEZŐ, ÖNÁLLÓAN TÁMOGATHATÓ TEVÉKENYSÉGEK:

Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása


KÖTELEZŐ, ÖNÁLLÓAN NEM TÁMOGATHATÓ TEVÉKENYSÉGEK:
A Projekt szakmai megvalósításának közvetett költségei:

A tevékenység keretében a következő projektmegvalósításhoz közvetetten kapcsolódó tevékenységek valósíthatóak meg: projekt előkészítés, projektmenedzsment, általános (rezsi) költségek, gyártási licenc, know-how beszerzés és kapcsolódó költségei, IT fejlesztéshez kapcsolódó domain név, a hozzá tartozó webtárhely és honlapkészítés, képzés: a vállalat fejlődéséhez szükséges, illetve a munkavállalók magasabb szintű munkavégzését elősegítő képzés.


VÁLASZTHATÓ, ÖNÁLLÓAN NEM TÁMOGATHATÓ TEVÉKENYSÉGEK:
A vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő ingatlan beruházás
Információs technológia-fejlesztés - beleértve az üzleti felhőszolgáltatások igénybevételét (a projekt elszámolható összköltségének max. 50%-a).

Várhatóan hány projekt kap támogatást?

3000 – 4800 db

Meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 30 000 000 000 Ft

Hol valósítható meg a projekt?

Szabad vállalkozási zónák területén és Szabad vállalkozási zónán kívül eső 5000 fő lélekszám alatti településeken


Támogatás összege, mértéke:

A támogatás vissza nem térítendő támogatásnak minősül, ezért nem kell visszafizetni.

IGÉNYELHETŐ TÁMOGATÁS: 2 000 000 – 10 000 000 Ft
(A támogatás maximális mértéke a támogatási kategóriától függ. Csekély összegű támogatás esetén az elszámolható költségek max. 70%-a.)
ELŐLEG: 50%, maximum 5 000 000 Ft
ÖNERŐ: min. 30%

Mennyi a projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartam?

A megkezdésétől számított legfeljebb 18 hónap


Információs technológia-fejlesztés, üzleti felhőszolgáltatás a pályázat választható eleme: legalább 1 db választható tevékenység szükséges a kötelezően megvalósítandó mellett. A PEAS Vállalatirányítási Rendszer mint IKT szoftver elszámolható a pályázat keretében. Használja ki a lehetőséget!

Immateriális javak, szoftverek, felhőszolgáltatások beszerzése a Modern Vállalkozások Programjában (MVP) csak minősített szállítótól lehetséges a pályázat keretében. A PEAS ERP szállítója, az IKRON Kft. 2016 óta minősített szállító az MVP Vállalkozz digitálisan! projekt keretében, ezáltal megfelel a pályázati követelményeknek.

További részletek a PEAS pályázati célterületeiről: Érdekel...
GINOP Plusz-1.2.2-22 pályázati felhívás: https://www.palyazat.gov.hu/GINOP_PLUSZ-1.2.2-22_magyar_falu
Az aktuális felhívás és mellékletei minden esetben a hivatalos pályázati linken érhetőek el.

Pályázzon velünk a PEAS Vállalatirányítási Rendszer bevezetésére!


IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
DÍJMENTES IGÉNYFELMÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS

Vállalatirányítási rendszer
pályázati támogatással

Kérjen személyre szabott ajánlatot! Bízza vállalatirányítási tanácsadóinkra és pályázatíró szakértőinkre pályázati projektjét, és legyen Ön is elégedett PEAS-felhasználó! Mi segítünk a pályázati dokumentáció összeállításában és a projekt megvalósításában is!

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.