GINOP Plusz-1.2.3-21 KKV FEJLESZTÉSI PÁLYÁZAT TERVEZET

Vállalatirányítási rendszer pályázattal!
Megjelent a GINOP Plusz-1.2.3-21 felhívás

*Frissítés: 2022.01.20.: Az Irányító Hatóság a benyújtás lehetőségét 2022. január 20. 15 órakor felfüggeszti, melyet követően további támogatási kérelem az 1. szakaszban nem nyújtható be.

2020 decemberében megjelent a GINOP Plusz-1.2.1-21 utódja, a „GINOP Plusz-1.2.3-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban" című pályázat!

Mikor lehet benyújtani a támogatási kérelmet?

1. benyújtási szakasz: 2022. január 19. - 2022. január 26.*
2. benyújtási szakasz: 2022. január 27. - 2022. február 3.

Kik pályázhatnak a támogatásra?

Azok a mikro-, kis- és középvállalkozások, melyek:
rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel
éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző lezárt, teljes üzleti évben legalább 3 fő volt,
Magyarország területén székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, kettős könyvvitelt vezető egyéni cégek, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei és nem tartoznak a KATA hatálya alá
esetében, amennyiben a GINOP vállalkozásfejlesztési prioritás (1. prioritás) felhívásainak keretében 2014-2019 között részükre megítélt támogatás(ok) összege meghaladja az utolsó 3 jóváhagyott, lezárt, teljes üzleti év átlagos árbevételének 50%-át, az ezen vállalkozások 2018- 2020. közötti évekre vonatkozó bruttó hozzáadott érték növekedése (változása) legalább eléri vagy meghaladja a GDP növekedés mértékét (5,25 %) az azonos időszakban.

Milyen tevékenységek támogathatók?

KÖTELEZŐ, ÖNÁLLÓAN NEM TÁMOGATHATÓ TEVÉKENYSÉGEK:
Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése

VÁLASZTHATÓ, ÖNÁLLÓAN NEM TÁMOGATHATÓ TEVÉKENYSÉGEK:
Infrastrukturális és ingatlan beruházás (összköltség max. 70%-a)
Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele (IFKA listáról, legfeljebb 50 millió Ft értékben, összköltség képzéssel max. 20%-a)
Képzési szolgáltatások igénybevétele (legfeljebb 5 millió Ft értékben, összköltség tanácsadással max. 20%)
Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása (összköltség max. 50%-a)
Információs technológia-fejlesztés beleértve az üzleti felhőszolgáltatások igénybevételét (legfeljebb a projekt elszámolható összköltségének 20%-át érheti el)

A projekt keretében a kötelezően megvalósítandó tevékenység mellett legalább 1 db választható, önállóan nem támogatható tevékenység megvalósítása szükséges.

Várhatóan hány projekt kap támogatást?

800 – 2500 db

Hol valósítható meg a projekt?

Budapest kivételével Magyarország egész területén


Támogatás összege, mértéke:

A felhívás keretében nyújtott támogatás visszatérítendő és bizonyos feltételek teljesülése mellett részben vagy egészben vissza nem térítendővé válik.
Az igényelhető visszatérítendő támogatás összege: 10 000 000 – 200 000 000 Ft. (A támogatás mértéke: max. 70%)
ELŐLEG: 100%, maximum 200 000 000 Ft
ÖNERŐ: min. 30% . A projekt nem elszámolható költségeit önerőből kell fedezni.

Információs technológia-fejlesztés, üzleti felhőszolgáltatás a pályázat választható eleme, melyért plusz pont jár. A PEAS Vállalatirányítási Rendszer mint IKT szoftver, üzleti felhőszolgáltatásával elszámolható a pályázat keretében!

Immateriális javak, szoftverek, felhőszolgáltatások beszerzése a Modern Vállalkozások Programjában (MVP) minősített szállítótól lehetséges. A PEAS ERP szállítója, az IKRON Kft. 2016 óta minősített szállító az MVP Vállalkozz digitálisan! projekt keretében, ezáltal megfelel a pályázati előfeltételeknek.

További részletek a PEAS pályázati célterületeiről: Érdekel...
GINOP Plusz-1.2.3-21 pályázati felhívás*: https://www.palyazat.gov.hu/GINOP_PLUSZ-1.2.3-21
*A pályázati felhívás a fenti összefoglalóhoz képest módosulhat: az aktuális dokumentumok minden esetben a hivatalos pályázati linken érhetőek el.
GINOP Plusz-1.2.3-21 felhívás tervezet és társadalmasítás: https://www.palyazat.gov.hu/node/74451

Pályázzon velünk a PEAS Vállalatirányítási Rendszer bevezetésére!


IKRON FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. erdeklodopeas.hu +36 20 375 8384 +36 62 552 465
DÍJMENTES IGÉNYFELMÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS

Vállalatirányítási rendszer
pályázati támogatással

Kérjen személyre szabott ajánlatot! Bízza vállalatirányítási tanácsadóinkra és pályázatíró szakértőinkre pályázati projektjét, és legyen Ön is elégedett PEAS-felhasználó! Mi segítünk a pályázati dokumentáció összeállításában és a projekt megvalósításában is!

    Mely PEAS modulok érdeklik?BeszerzésCikk-kezelőDokumentumkezelőÉrtékesítésEszközkezelőFeladatkezelőGyártásHázipénztárHRKommunikációKontrollingCashflowPartnerkezelőPénzügy-SzámlázóProjektkezelőRaktárkezelőSzervizKereskedelmi funkciókPluginek

    Honnan hallott a PEAS ERP-ről?
    Google keresőHonlapFacebookLinkedinHírlevélAjánlásYouTubeEgyéb

    Elfogadom az Adatkezelési tájékoztató feltételeit és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez kapcsolatfelvétel céljából.